- 16 Aralık 2019
- 20.174
- 80.213
- 31
Gel ben seni gezdirimAyni kuzum kalk onu topla bunu topla... hava da cok guzel ahh korona olmasa tam gezmelik..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel ben seni gezdirimAyni kuzum kalk onu topla bunu topla... hava da cok guzel ahh korona olmasa tam gezmelik..
Eline sağlık canım@Nalin73 evet canım ben öyle yaparım sütle de yapabilirsin ama o zaman pekmez koyma
Minnosprenses ben ekşili ufak köfte yapacam kuzum
Gel beraber olsunEline sağlık canım
Bende senden fikir çaldım aynısı yapıcam ben çok severimGel beraber olsun
Yaaa afiyet olsunBende senden fikir çaldım aynısı yapıcam ben çok severim
Yoksa annem içli köfte kızartslım dedi o hazır da var bende bunu yapalım dedim bayılırımYaaa afiyet olsun
Afiyet olsun. İçli köfteyi de hafta sonu eşim evdeyken yapim dedim.o kızlara bakar ben yaparım. Yada akşam kızlar uyuduktan sonraYoksa annem içli köfte kızartslım dedi o hazır da var bende bunu yapalım dedim bayılırım
He ya ah şu korona bahar geldi geçiyor biz camdan bakıyoruzAyni kuzum kalk onu topla bunu topla... hava da cok guzel ahh korona olmasa tam gezmelik..
Dünden bana bamya yemeği eşime de bezelye yemeği kaldı canım bugün yemek sıkıntım yokNe yemek yapıcaksınkz
He ya ah şu korona bahar geldi geçiyor biz camdan bakıyoruz
Dünden bana bamya yemeği eşime de bezelye yemeği kaldı canım bugün yemek sıkıntım yok
Afiyet olsun. İçli köfteyi de hafta sonu eşim evdeyken yapim dedim.o kızlara bakar ben yaparım. Yada akşam kızlar uyuduktan sonra
Sağol kuzum keşke oralarda olsam da bana içli köfte öğretsenizSizede afiyet olsun ohalde kuzum
Kız görüntü arar öğretirim ondan kolay ne varSağol kuzum keşke oralarda olsam da bana içli köfte öğretseniz
OooooooooooooKız görüntü arar öğretirim ondan kolay ne var
Ooooooooooooo
İlişkiler yeni aşamalara gecmisss
Yakında düğünümüz varİlişkiler yeni aşamalara gecmisss
Altın çok pahalı nikahtan gidin .Yakında düğünümüz var
Hazırlık yapıyoruzİlişkiler yeni aşamalara gecmisss
Kız ahahahahahaha güleceğim yoktuYakında düğünümüz var