- 16 Aralık 2019
- 20.242
- 80.601
- 31
Kümin görümcesi benimkinin adı başak değil ama yakınSen görümce misin peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kümin görümcesi benimkinin adı başak değil ama yakınSen görümce misin peki?
Gözde şaşırma ya Başak diye görümce olmaz tezimi kanıtlamaya çalışıyorumSen görümce misin peki?
Kız olur anam olur benimkilerin ismini duysan öyle demenGözde şaşırma ya Başak diye görümce olmaz tezimi kanıtlamaya çalışıyorum
Çok üzülüyorum ya görümce olamayacağım diye tühKız olur anam olur benimkilerin ismini duysan öyle demen
Ben olacaaaaağğğmÇok üzülüyorum ya görümce olamayacağım diye tüh
Şeytan şapalaaaağ seni diyeydin sonunda benimle evlendi işte ganne gırııııığğ de bi dahaGörümcem bir kere bana bakıp (beyime x diyeceğim) "X de aslında hep güzel kızlarla çıkardı da" demişti
Şimdi enişte görümcemin kocası da y olsun. Ben de "Y enişte dış güzelliğe önem veren birisi değil sanırım ne güzel" demiştimŞeytan şapalaaaağ seni diyeydin sonunda benimle evlendi işte ganne gırııııığğ de bi daha
Oooff ne güzel yedirmişin lafı içim soğuduŞimdi enişte görümcemin kocası da y olsun. Ben de "Y enişte dış güzelliğe önem veren birisi değil sanırım ne güzel" demiştim
Aslında sonra pişman oluyorum of ben niye buna cevap verdim diye. O yüzden çoğu zaman görmezden geliyorum.Oooff ne güzel yedirmişin lafı içim soğudu
Aslında bir insana insan olana yani yapılacak en büyük kötülük... ama insan olanaAslında sonra pişman oluyorum of ben niye buna cevap verdim diye. O yüzden çoğu zaman görmezden geliyorum.
Aynen ya ... başka kimsecikler yok. Artık da bu saatten sonra geleni ben almıcamGözde senle ben buranın demirbaşı olduk iyice
Allah seni inandırsın dün geceden beri toplamda belki 3 saat uyumuşumdur .en son sabah 4 de pes ettim kalktım. Ve şu saat olmuş başım ağrıyor.gözlerim yuvasından çıkacak sankiBu cocuklar bızı yormak zorundamı. 2saat atcılık. Yarım saat futbol. ve saklambac . kıtap boyama. Ben 53 kılo olan kadınım yavrum benı sal artık
Kendi verimli topiğime zor yetişiyorum kuzum arada uğruyorum bir yerlere işte
Tamam senin sebebin var önemli değilKendi verimli topiğime zor yetişiyorum kuzum arada uğruyorum bir yerlere işte