- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
Tartismaya girme sozunu yaz cekil sana tavsiye. Saldirici yorumlar olursa da sikayet et ben oyle yapiyorum.Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tartismaya girme sozunu yaz cekil sana tavsiye. Saldirici yorumlar olursa da sikayet et ben oyle yapiyorum.Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan
Polemiğe girmemeye çalışıyorum ben de. Ama bazıları da yani... Sanki benim burada herkese yardım etmek görevim gibi bir de cevap vermedim diye had bildiriyor kendince forumu kullanmayı öğretiyor ya... Bu özgüvene hastayımTartismaya girme sozunu yaz cekil sana tavsiye. Saldirici yorumlar olursa da sikayet et ben oyle yapiyorum.
Aferin. Stajyer dediğin böyle olacak işteBuradayımmm
Tabi sen seslen ben hemen gelirimAferin. Stajyer dediğin böyle olacak işte
Gözüme girdin çekirgeTabi sen seslen ben hemen gelirim
Evet çay mantıklı. Ben bugünkü kahve hakkımı doldurdum zaten.Evet yemekler yendi napsak cay mi koysak
Amacım zaten gözüne girmekGözüme girdin çekirge
Ben bir duş aldım şimdi kahve mi yapıp sizlere eşlik edicemEvet yemekler yendi napsak cay mi koysak
Tamam çok şımarmaAmacım zaten gözüne girmek
PekiTamam çok şımarma
Yıkılmak yok çekirge devam
Güneş nasıl bu günYıkılmak yok çekirge devam
Amaaan yan gelip yatıyo hayat ona güzelGüneş nasıl bu gün
Geldimm geldim gecmi kaldim yemek yedik mutfagmi topladim cay demledim artk keyif vakti
Ayy biraAmacım zaten gözüne girmek
Gözdiş ne lan hiç bir ite yakışıyor mu kendimden utandımOoo gözdiş gelmişsin