- 16 Aralık 2019
- 20.242
- 80.599
- 31
Daha Yaratıcı bişey beklerdim hakikatenGözdiş ne lan hiç bir ite yakışıyor mu kendimden utandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha Yaratıcı bişey beklerdim hakikatenGözdiş ne lan hiç bir ite yakışıyor mu kendimden utandım
Ben kurabiye yedim üstelik çikolata parçaları da vardı üstündeBende geldim küçüğü uyuttum da geldiim 2 bardak da çay içtim 2 de şundan yidimEki Görüntüle 2811152
Çocuk IQ'mu emdi napamDaha Yaratıcı bişey beklerdim hakikaten
Oyyy sağlıkla gelsin o çocukÇocuk IQ'mu emdi napam
Paramı da emdiÇocuk IQ'mu emdi napam
Ooo o olacak o kadarParamı da emdi
Ay bugün rezalet bir rüya gördüm. Güneş'i doğurmuşum. 40 haftayı doldurmadan gelmiş. Benim sütüm yokmuş. Çocuk biberon kabul etmiyor sürekli meme istiyormuş. Ama emmeye çalışsa da süt gelmediği için ağlıyormuş. Ben tükenmişim. Mahkemede davanın ortasında hakime bunu anlatıp ağlamaya başlıyorumOyyy sağlıkla gelsin o çocuk
Totoşun açık kalmış bacıAy bugün rezalet bir rüya gördüm. Güneş'i doğurmuşum. 40 haftayı doldurmadan gelmiş. Benim sütüm yokmuş. Çocuk biberon kabul etmiyor sürekli meme istiyormuş. Ama emmeye çalışsa da süt gelmediği için ağlıyormuş. Ben tükenmişim. Mahkemede davanın ortasında hakime bunu anlatıp ağlamaya başlıyorum
Uyku tulumuna girip yatayım bariTotoşun açık kalmış bacı
Hakim de bana süt anne bulacak sankiAy bugün rezalet bir rüya gördüm. Güneş'i doğurmuşum. 40 haftayı doldurmadan gelmiş. Benim sütüm yokmuş. Çocuk biberon kabul etmiyor sürekli meme istiyormuş. Ama emmeye çalışsa da süt gelmediği için ağlıyormuş. Ben tükenmişim. Mahkemede davanın ortasında hakime bunu anlatıp ağlamaya başlıyorum
Ben hep buradayım. Sanırım burada yaşlanıcamNirdesinizzzz
Aaay başak 2 oldu güle güle giysinlerAdım Başak kızlar annemle babam gelmiş kızlara kıyafet almişlar morelim az duzeldi
Ohaaa adaşımAdım Başak kızlar annemle babam gelmiş kızlara kıyafet almişlar morelim az duzeldi
Tam aynısını diyecektimSana ballı başak diyek o zman
Sen görümce misin peki?