- 6 Nisan 2016
- 1.992
- 6.152
Yaa çok güzel. Herkesin ne kadar güzel isimleri varMeltem askim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa çok güzel. Herkesin ne kadar güzel isimleri varMeltem askim
Corono var coronooooSahi noldu sizin o doblo ne ara satacağnız? Kahveye de gelmion artik iki okey atardik
Yok daha biniyokSahi noldu sizin o doblo ne ara satacağnız? Kahveye de gelmion artik iki okey atardik
He ya gecen kurban arka koltukta keçi tasidiydik noldu cikti pokunun izleri ?Yok daha biniyok
Afiyet olsun bende kaçam birazdan gaynanamın oğlu gelirBen kacar kizlar pilavim pismis babam cay demlemis gidiyom❤
Aaa ne güzel isim. Burada çok güzel isimler varmışSahra ben de severek koydum tabii yoksa haytta izin vermezdim
Camlar açık gidince sorun olmuyor ama kışın camları kapatınca bok kokuyorHe ya gecen kurban arka koltukta keçi tasidiydik noldu cikti pokunun izleri ?
Kaynananın oğlu deyince aklıma kocan değil kaynın geldi biliyor musun?Afiyet olsun bende kaçam birazdan gaynanamın oğlu gelir
Yoook kız tövbeee kocam kocamKaynananın oğlu deyince aklıma kocan değil kaynın geldi biliyor musun?
Estağfurullah o benim mallığımYoook kız tövbeee kocam kocam
Hahaha ben mervelere çekmemişim kızKız bu Merve ler çok sinsi olur ha
Çekme zatenHahaha ben mervelere çekmemişim kız
EstağfurullahEstağfurullah o benim mallığım
Yani ciddi ciddi iki saat kaynananın oğlu senin neyin oluyordu ki diye düşündümEstağfurullah o benim mallığım
Aah canım güneşin altında fazla mı durdunYani ciddi ciddi iki saat kaynananın oğlu senin neyin oluyordu ki diye düşündüm
Aaaamaaaan bal hanım salla gitsin düşündüğüne değmez. Senin kaynananın ilgisine sevgisine ihtiyacın yok ki. Aslan gibi bir oğlun iki kızın var senin sırtın yere gelmez daha. Hele Nisan gelsin kahve içmeye de başlaAnnemle konustum az önce kayinvalidemlerin vefaszligindan vurdum duymazligindan yilin 8 ayi küs 4 ayi barisik gecen bir döngüde olmamzdan bana olan ogluma eşime olan elinjn tersiyle itme durumlarindan falan ağladi çok morelim bozuk cnm skkn oturuyorm öyle
Yok Güneş içimde fazla durunca böyle olduAah canım güneşin altında fazla mı durdun