Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Herşey kafada bitiyo bacım iki kızımda normal oldu ♥️♥️♥️ ilk çişten sonra o kadar rahattım ki çok şükür. Korkma. Kız kardeşim sezeryan oldu hala bel ağrısı karın ağrısı var. Şükür ben rahatıö
Eve evet. Ablam bu sabah normal doğum yaptı ,sadece biraz yorgun onun dışında hiçbir problem yok. Keşke her kadın normal doğum yapabilse🤲

Herşey kafada bitiyo bacım iki kızımda normal oldu ♥️♥️♥️ ilk çişten sonra o kadar rahattım ki çok şükür. Korkma. Kız kardeşim sezeryan oldu hala bel ağrısı karın ağrısı var. Şükür ben rahatıö
Bende normal doğum düşünüyorum hiç sezaryen dusunmedim.

Epidural isterim ama bak
🤩

Eve evet. Ablam bu sabah normal doğum yaptı ,sadece biraz yorgun onun dışında hiçbir problem yok. Keşke her kadın normal doğum yapabilse🤲
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah♥️♥️♥️ ben hastaneden çıkıp eve geldiğimde çamaşır yıkayıp astım. Büyük kızımı kpynuma alıp uyudum♥️ sabahına kahvaltı hazırladım. Sezeryan olsam yapamazdım

Insallah hayirlisi olsun
Ben sezeryanliyim cok yorum yapamam ama normal dogum yapanlar genelde cok memnun :)

Yakinda var mi bi plan?
Ekimde denemelere başlayayım diyoruz.
Ha deyince de gebe kalamam sanırım ama kalirsam da sorun yok .yine planladigim dönemlere denk gelmiş gibi oluyor ☺️

Olur inşallah 🤩

Insallah hayirlisi olsun
Ben sezeryanliyim cok yorum yapamam ama normal dogum yapanlar genelde cok memnun :)

Yakinda var mi bi plan?

Gönlünde normal doğum varsa belki ssvd yaparsın.mumkun o da

Zorlandin mi sezaryen de ?
Bı ablam sezaryenle doğurdu hemen ikinci güne ayağa kalkmıştı o da masallah iki doğumunda da

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah♥️♥️♥️ ben hastaneden çıkıp eve geldiğimde çamaşır yıkayıp astım. Büyük kızımı kpynuma alıp uyudum♥️ sabahına kahvaltı hazırladım. Sezeryan olsam yapamazdım
Amin inşallah 🤲Aralık ayında büyük ablam sezaryen doğum yaptı 40 gün toparlanamadı😔şimdi diyor ki bebeğimin ilk zamanlarını hatırlamıyorum diyor. Depresyon+ idrar yolları enfeksiyonu geçirdi ama şuan iyi çok şükür 🤲

Gönlünde normal doğum varsa belki ssvd yaparsın.mumkun o da

Zorlandin mi sezaryen de ?
Bı ablam sezaryenle doğurdu hemen ikinci güne ayağa kalkmıştı o da masallah

Yok hic zorlanmadim ben de, dogum da sonrasi da cok cok iyiydim sukur... O yüzden yine aynen devam 😅😅

kız seni vururum ele biley edersen 😳
Yok kızz kıyar mıyım sana😍😍
Yooo beybim yok ki benim 😂 daha 2 yıl olmadı, olacak yaza ☺️
E neyi doğuruyonuz ya gı🤣🤣🤪🤪
Maşallah maşallah valla😍😍

X