- 16 Aralık 2019
- 20.179
- 80.254
- 31
HuluuuHello kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HuluuuHello kızlar
Biri seni Gozardi edince yazdığı şeyleri göremiyor musun ?Ya da beni gözardı edip herkesi tembihlersin ben yokum sorarsa diye
HosgeldiiiinHello kızlar
Ben seni göz ardı edersem senin yazdıklarını göremem ama sen benimkileri görebilirsinBiri seni Gozardi edince yazdığı şeyleri göremiyor musun ?
Biraz yorgunum sen nasılsınHerkes iyi mi
Hosgeldiiiin
Ama ben göz ardı etttigim bazı şahsiyetlerin yazdıklarını görüyorumBen seni göz ardı edersem senin yazdıklarını göremem ama sen benimkileri görebilirsin
Biraz yorgunum sen nasılsın
O nasıl kız nerde görünAma ben göz ardı etttigim bazı şahsiyetlerin yazdıklarını görüyorum
Geçmiş olsun canım dikkat etBen deeee
Cok gezdik bugun, arabayla ama yine de yoruldum
Bir de kasiklarimda karnimda sanci
Ay evetttt zor mu olur ki ?Hosbuldukk
Kiz normal mi dogurcan bakiym sen, insallah insallah
Görüyorum ki aylardırO nasıl kız nerde görün
Hahah bak oda iyi fikirmişYa da beni gözardı edip herkesi tembihlersin ben yokum sorarsa diye
Ahh kuzum ya geçmiş olsun çok zor olur sana yaBen Ramazan'ın ilk günlerinde baş ağrım mideme vurduğu için istifra ettim 2 defa .
Hellooo beybiHello kızlar
Kız sen hamiş misinAy evetttt zor mu olur ki ?
Epidural çok güçlü ama kolaylastiracagina çok inaniyorum
Herşey kafada bitiyo bacım iki kızımda normal oldu ilk çişten sonra o kadar rahattım ki çok şükür. Korkma. Kız kardeşim sezeryan oldu hala bel ağrısı karın ağrısı var. Şükür ben rahatıöAy evetttt zor mu olur ki ?
Ay evetttt zor mu olur ki ?
kız seni vururum ele biley edersenHahah bak oda iyi fikirmiş
Ahh kuzum ya geçmiş olsun çok zor olur sana ya
Hellooo beybi
Bi terslik var bi daha bak o gözardı değildir o zaman . Ben göz ardı ettiklerimş görmüyomGörüyorum ki aylardır
Yooo beybim yok ki benim daha 2 yıl olmadı, olacak yazaKız sen hamiş misin