- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
Yaaa gaza gelen biriyim yaparimmm.
Yazin guzelce tatil yapalim kiz bosver.
Gömeç burnumda tütüyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa gaza gelen biriyim yaparimmm.
Gagaliyorlar.Yok kız iki bebem de sağlı sollu ısırıyor beni daha doğrusu tülbentin boncuklarını gagalıyorlar işte onlarla savaşıyorum
Hahah
Muhabbet kuşlarım var 2 tane ama onlar benim bebemmGagaliyorlar.
Civciv.kuş emojisi.
Ama bebem ve ısırıyor kelimeleri.
Şimdi cocugun var mı yok mu.
Yoksa muhabbet kuslarindan mi bahsediyoz ?
Yaa bende seviyorum git tadını çıkar tabiiYazin guzelce tatil yapalim kiz bosver.
Gömeç burnumda tütüyor.
Siz de teyzeleri oluyorsunuzHahah
Muhabbet kuşlarım var 2 tane ama onlar benim bebemm
Ne izledin bakimDiziye daldım bitti geldim kızlar
ruhumu teslim ettim.... rabbim bizimkikere uzum ömür versin. Bize vereceği minnoşları size versinSeninkiler o zamana büyür yaaa
Sende katıl bize
Kırmızı oda 4 bölüm gerideyiz izledim bir bölüm geldim artık eve olucam izlerimNe izledin bakim
Yaa bende seviyorum git tadını çıkar tabii
Hayvanlarla ilişkim --> arkadaşımın köpeği beni ısırıyordu oynarkenHahah
Muhabbet kuşlarım var 2 tane ama onlar benim bebemm
Belki başka yerleri kesfedersin o zamanlarda da. yok mu aklında Muğla İzmir Aydın Antalya filan hiçSeneye de insallah yeni bebemle giderim ❤
İyi bari .bu bizimle biraz daha fazla konusabilecegin anlamına geliyorKırmızı oda 4 bölüm gerideyiz izledim bir bölüm geldim artık eve olucam izlerim
Ohh planlar hazırKırmızı oda 4 bölüm gerideyiz izledim bir bölüm geldim artık eve olucam izlerim
Dimii ben zaten benimkine seni ham yaparım diyordum geçen esniyorum gelmiş kafasını ağzıma sokuyor herhalde hadi ham yapsana beni dedi çocuğumHayvanlarla ilişkim --> arkadaşımın köpeği beni ısırıyordu oynarken
Kız kız laftan anlamıyor
Artık bende onu ısırmaya baslamistim öyle öyle bıraktı .
Senin kuslarida gagalardim muhtemelen çünkü niye karsilik vermeyimm
Belki başka yerleri kesfedersin o zamanlarda da. yok mu aklında Muğla İzmir Aydın Antalya filan hiç
Eee tabi ne yapıyorsunuz bakalımİyi bari .bu bizimle biraz daha fazla konusabilecegin anlamına geliyor
Bu yaz senin yazın deseneTatile cok farkli yerlere gidiyorum ama arturda evim var hic gidip uzun kalamadim :)
9 nisana kadar yogun tempolu bi calisma hayatim vardi. Ilk defa ev hanimi oldum gidip 3 ay yazlikta kalicam cocuklarla suana kadar hep 5 gün falan kalip döndüm
Dolu dolu geçiririm artıkOhh planlar hazır
Dimii ben zaten benimkine seni ham yaparım diyordum geçen esniyorum gelmiş kafasını ağzıma sokuyor herhalde hadi ham yapsana beni dedi çocuğum
Bu yaz senin yazın desene
Eyvah eyvahOhh planlar hazır
Dimii ben zaten benimkine seni ham yaparım diyordum geçen esniyorum gelmiş kafasını ağzıma sokuyor herhalde hadi ham yapsana beni dedi çocuğum