Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından 🙂 :KK52:

IMG_20210427_163457.jpg

Ayy basim çok agriyo bidaneem 🤦‍♀️ napayım diye dusunuyom sen napiyon keyifler nasıl 🤗
Napayım biraz alışveriş yaptım hazır böreklik yufka ve su kuru yufkalar var ya ıslatıp yenilen
😅 Dursun evde
Sahurda ne pisircem diye bunaliyorum sonra.
Şimdi geldim eve

Ya 😣 iftarı yapınca yine ağrı kesici iç muhakkak 😣

Allah sagligimizdan etmesin ya bunyemizdeki en ufak bi aksiklikta nasıl alt üst oluyoruz hepimiz.

Bunlari yapabilirsem bana ne mutlu cok agrim var:KK43:
Geçmiş olsun kuzum yaa hep mi böyle oluyo seninki 😓
Bende katılayım kuran okumayı çok seviyorum 🙏💞
Oraya da yazdın mı canım etiketleyim mi seni 😍
Katılırım canım ben yazdım orayada teşekkür ederim bilgilendirdiğin için 😍🤗🤗
Aynen gördüm canım sonra Allah kabul etsin inşallah 😍
Ayy basim çok agriyo bidaneem 🤦‍♀️ napayım diye dusunuyom sen napiyon keyifler nasıl 🤗
Hıı geçmedi mi baş ağrısı off bende de devam Ayy sanki içim yanıyor gibi bide 🤦‍♀️ kendimize bi okuyup üflesek mi nazara mı geldik neye geldik hepimizin bi yeri ağrıyor 🤦‍♀️

Napayım biraz alışveriş yaptım hazır böreklik yufka ve su kuru yufkalar var ya ıslatıp yenilen
😅 Dursun evde
Sahurda ne pisircem diye bunaliyorum sonra.
Şimdi geldim eve

Ya 😣 iftarı yapınca yine ağrı kesici iç muhakkak 😣

Allah sagligimizdan etmesin ya bunyemizdeki en ufak bi aksiklikta nasıl alt üst oluyoruz hepimiz.
Aynen kuzu ya sanki hayat duruyo, keyif bitiyo 🤦‍♀️🤷‍♀️

Allah afiyetle yemeyi nasip etsin inş canım benim 🙏🍒💋

Geçmiş olsun kuzum yaa hep mi böyle oluyo seninki 😓

Oraya da yazdın mı canım etiketleyim mi seni 😍

Aynen gördüm canım sonra Allah kabul etsin inşallah 😍

Hıı geçmedi mi baş ağrısı off bende de devam Ayy sanki içim yanıyor gibi bide 🤦‍♀️ kendimize bi okuyup üflesek mi nazara mı geldik neye geldik hepimizin bi yeri ağrıyor 🤦‍♀️
Sorma kuzucum yaa gecmiyo dünde vardı bugun de 🤦‍♀️ benimde içim yaniyo sanki🤷‍♀️ burayı okuyup nazar m8 ettiler dersin beybi😅

X