Zzzor dostum zorGeçer geçer evde sıkılırsın o zaman da
Yarın bi dinlen sen hiç bişeyle uğraşma iş detoksu yap kendine
hiç sıkılmamGeçer geçer evde sıkılırsın o zaman da
Yarın bi dinlen sen hiç bişeyle uğraşma iş detoksu yap kendine
O başlık varya ona tıkla
Sağol canım da çok zor oleyohem onlarla hem iş vallah sana heyran oldum helal olsun
başka yere giden bir ideğilsin git gör anneni canımNe bilim yaaa korkuyom da yoksa özledim bende
tamam canımO başlık varya ona tıkla
Ne bilim ya bakim helebaşka yere giden bir ideğilsin git gör anneni canım
Aynen canım annen de özler seni git görün derim mesafeli durursunbaşka yere giden bir ideğilsin git gör anneni canım
bak bakalım canımNe bilim ya bakim hele
Sen doğru olanı yapmışsın hem kendi sağlığın için hemde onların sağlığı içinKüçüğe mama yaptım verdim büyük de onun biberonunu almaya çalışıyo. Kıyamet var . Kızın eline biberonu verip arkamı dönemiyom. Çünkü büyük alıyokız kardeşim geldi illa perşembeye anneme gidelim bi daha çıkamayız. Ula bu yasak niye geliyo. Ben korkuyom anama bile gitmeye. Yok dedim kavga ettik gitti
Mercimek çorbası yaptım sac tava da yapacam pirinç pilavı da yeter heralde belki bı salatane yemek hazırladınız bakalaım
Daha bişey yok hayatımyane yemek hazırladınız bakalaım
Bugün annem yapacakne yemek hazırladınız bakalaım
menu efsane ellerine sağlıkMercimek çorbası yaptım sac tava da yapacam pirinç pilavı da yeter heralde belki bı salata
nasıl yapıyor canım tarif eder misinBugün annem yapacakkarnabahar aldım pazardan onu yapacak tepside yapıyor seviyorum onunkini yarı yarıya paylaşıyoruz
Bende gidim ütü yapmam lazım bide evi süpürcemNeyse kızlar ben gidim işimi bitirim öpüyprum sizi
annem ne yapacak acaba 5 te evde oluyor acel acele hazırlıyor birşeyler canım anamDaha bişey yok hayatımya