- 6 Nisan 2016
- 1.992
- 6.152
Ben Hüseyin'imKız ben zaten unuturum kim kimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Hüseyin'imKız ben zaten unuturum kim kimdi
Gec kalan bir etiket ama olsunn
Baaaaağğğğ mune aplayı çağırtma baaaaaBen Hüseyin'im
Canım geç değil konu daha yeni affetGec kalan bir etiket ama olsunn
O ne demek canimm takilirim bende size vakt buldukcaCanım geç değil konu daha yeni affet
Tabiii kii kafa dağıtmalık iyi oldu burasıO ne demek canimm takilirim bende size vakt buldukca
Mune aplaa hamile bi Hüseyin var buradaBaaaaağğğğ mune aplayı çağırtma baaaaa
Yere sırt üstü yat ayaklarını kaldır indirUzerinize afiyet gazim var sanirsin karnimda lockness canavari besliyorum resmen tekme tokat Allah ne verdiyse icerden biri vuruyor gibi
Denicem napsam karnima masaj mi yapsam anason mu icsem bebe gibiYere sırt üstü yat ayaklarını kaldır indir
Kız bu Merve ler çok sinsi olur haAa adımızı mı söylüyoruz kapatın o zaman perdeleri (merve)
Aynen canım herkes bilmesinBirbirimize burada ismimizle hitap edebiliriz ama durumlarda ve konularda nickimizle hitap edelim bence
Ooo hüso naber yeaBen Hüseyin'im
Aynen yat yere bisiklet hareketi yap ayakalrını karnına çek geri yitDenicem napsam karnima masaj mi yapsam anason mu icsem bebe gibi
Ama ben göremedim adınıDenicem napsam karnima masaj mi yapsam anason mu icsem bebe gibi
Kizima melike ismini koymayi cok istedim. Annesi meltem kizi melike olsun uyumlu olur ilk uc harfi falan diye anlami da guzel ama benimkilere begendiremedimAynen canım herkes bilmesin