- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
Meltem askimAma ben göremedim adını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meltem askimAma ben göremedim adını
Memnun aldıium canım şimdi öğrendim ben ismimi çok severim annem iyi ki koymuş vallaKizima melike ismini koymayi cok istedim. Annesi meltem kizi melike olsun uyumlu olur ilk uc harfi falan diye anlami da guzel ama benimkilere begendiremedim
Yoook kıızKız bu Merve ler çok sinsi olur ha
Benim 2 yakın arkadaşımın adı da merveydi onlardan ayrı ayrı darbeler yerim de adım Merve diyenden kaçar oldum canımYoook kıız
Aman herşeye karışırlar illaKizima melike ismini koymayi cok istedim. Annesi meltem kizi melike olsun uyumlu olur ilk uc harfi falan diye anlami da guzel ama benimkilere begendiremedim
Merve tanidigim vardi. Genel anlamda hep bi liderlik potansiyelleri vardi tanidiklarimin ama isimle yargilamak tabiki olmaz.Yoook kıız
AynenMerve tanidigim vardi. Genel anlamda hep bi liderlik potansiyelleri vardi tanidiklarimin ama isimle yargilamak tabiki olmaz.
Ne oldu kızının adıBu arada annem gozde Migrenben yada gizem istedi ismini kizimin ama onlari da koymadik..
Berkecan olsa beğenirdin di mi GözdeBaaaaağğğğ mune aplayı çağırtma baaaaa
Sahra ben de severek koydum tabii yoksa haytta izin vermezdimNe oldu kızının adı
Başak diye görümce mi olur yaAyyy çoook memnun oldum bana bakın görümcemle aynı adı taşıyan çıkarsa engellerim baştan söylim
Yooğ ben mıçoğ ismini çok severimBerkecan olsa beğenirdin di mi Gözde
Ayy o daha güzelSahra ben de severek koydum tabii yoksa haytta izin vermezdim
Nolsun yenge dobloyu bakıma görürdüm işte yedek parça gerekmişOoo hüso naber yea
Kahtalı mıço ay ben ballinin adini merak ettimYooğ ben mıçoğ ismini çok severim
Belli mi olurBaşak diye görümce mi olur ya
BendeKahtalı mıço ay ben ballinin adini merak ettim
Sahi noldu sizin o doblo ne ara satacağnız? Kahveye de gelmion artik iki okey atardikNolsun yenge dobloyu bakıma görürdüm işte yedek parça gerekmiş