- 20 Eylül 2013
- 7.440
- 16.226
- 41
Fena yorgun hissediyorum, yaptigim bi is de yok. Ama iyiyim, hâlime şükür canımDalila sayıyorum açıkmis olabilirim sen napan beybi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fena yorgun hissediyorum, yaptigim bi is de yok. Ama iyiyim, hâlime şükür canımDalila sayıyorum açıkmis olabilirim sen napan beybi
Bahardan olabilir canım, bünyede ruh halimizde şaşıyor sağlık.olsun geçer canım, çok şükür ❤Fena yorgun hissediyorum, yaptigim bi is de yok. Ama iyiyim, hâlime şükür canım
Valla şimdilik bişey yok inşallah bişey çıkmazNi454 niloşum nasıl oldun var mı bi gelişme
Sağol kuzumNi454 niloşum nasıl oldun var mı bi gelişme
Inş nilosum allah büyük, sana gelmesinValla şimdilik bişey yok inşallah bişey çıkmaz
Ah tam yazmak için girmiştim.Kızlar yasaklar geldi
İnşaallah çiçeğim çok sağolInş nilosum allah büyük, sana gelmesin
Gına geldi şu hayataKızlar yasaklar geldi
Bende de boyun düzleşmesi varve kürek kemiklerime indi ağrısı . Geçmiş olsunİyiyim hergun omuz ağrısıyla uyanıyorum ya ben
Boyun duzlesmesi var
Buna özel yastıkla yatsam da hiç bişey değişmez mi ya iih..
Hacamat gitcem
Dogratcam sirtimi
Niye beÖööfff p.hu yedik kapanmayla beraber 20 gün
Maaşlar kesin yarın yatar. Bizimkinin suratı düştü.maaşlar yarım olursa elimize geöen para olduğu gibi krediye gider . Bize bişey kalmszNiye be
Allah yardımcınız olsunMaaşlar kesin yarın yatar. Bizimkinin suratı düştü.maaşlar yarım olursa elimize geöen para olduğu gibi krediye gider . Bize bişey kalmsz
Amin hepimizin. Yeme içmeyi geç faturalar çocukların bezi maması bilmem neyi. Biz bilir susarız da onlar yokdan anlamıyolarAllah yardımcınız olsun
Bezler çok pahalı yaazaten her faturada kullanım dışı para ödüyoruz vergisi mergisiyaşamak çok zor ,hayatta çok zorAmin hepimizin. Yeme içmeyi geç faturalar çocukların bezi maması bilmem neyi. Biz bilir susarız da onlar yokdan anlamıyolar
Fixiktedavi aldın mıBende de boyun düzleşmesi varve kürek kemiklerime indi ağrısı . Geçmiş olsun
Kar etmek için tuvalet iletişimiyle büyütsek napsak.Bezler çok pahalı yaazaten her faturada kullanım dışı para ödüyoruz vergisi mergisiyaşamak çok zor ,hayatta çok zor
Yaa sahi mi kesiliyor mu maaşMaaşlar kesin yarın yatar. Bizimkinin suratı düştü.maaşlar yarım olursa elimize geöen para olduğu gibi krediye gider . Bize bişey kalmsz