- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Mesajı okuduktan sonra aynaya baktım da dikilmiş saçlarımı görünce ne piyemses ne piyemses diyorumOoo piyemses güzellik uykusundan uyandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajı okuduktan sonra aynaya baktım da dikilmiş saçlarımı görünce ne piyemses ne piyemses diyorumOoo piyemses güzellik uykusundan uyandı
Iki su sür yatar bebekMesajı okuduktan sonra aynaya baktım da dikilmiş saçlarımı görünce ne piyemses ne piyemses diyorum
Yok ya ne dinlenmesi zabaaağnan 6 da gene kalktıkDinlendin mi naparsin mari
Limon sürem miIki su sür yatar bebek
Sür sür prtadan ikiye ayır yapıştırLimon sürem mi
'te allamYok ya ne dinlenmesi zabaaağnan 6 da gene kalktık
Sert seviyorsan demekLimon sürem mi
Napim yatırdım yatırdım yatmadı dedim kalk'te allam
Hee çekirdekleri ile süsler de yapayım aralarınaSür sür prtadan ikiye ayır yapıştır
Yok anam düz dursunlar alantirik çarpmış gibi kabarmasınlar yeterSert seviyorsan demek
Yahu bu bebelerin enerjisine hayranım ya gerçi şimdi düşünce sanırım bizde tüm enerjimimizi bebeklik çocukluk çağında tüketiyoruzNapim yatırdım yatırdım yatmadı dedim kalk
Aslında hiç yatırmayacaksın ağlayacak uyuçam diyeNapim yatırdım yatırdım yatmadı dedim kalk
Tam benim kafadanAslında hiç yatırmayacaksın ağlayacak uyuçam diye
Çare kalmadı çocuk yok konusuyom işte havayaTam benim kafadan
Şu an o moddaAslında hiç yatırmayacaksın ağlayacak uyuçam diye
Senin de mi yok bitanem çocuk.Çare kalmadı çocuk yok konusuyom işte havaya
Yok kuzum bendedeSenin de mi yok bitanem çocuk.
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah sizi üzdüysem özür dilerim bilmiyordum. Sormaya da çekindim aslında heo bu güne kadar üzmemek içinYok kuzum bendede
Allah razı olsun garadutum ınş, allah büyük ❤ yok be kuzum niye üzüleyim üzülmüyorum merak etme sen böyle anlatınca biz çok mutlu oluyoruz ❤Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah sizi üzdüysem özür dilerim bilmiyordum. Sormaya da çekindim aslında heo bu güne kadar üzmemek için
Canımmm ne iyi insanlarsınız sizAllah razı olsun garadutum ınş, allah büyük ❤ yok be kuzum niye üzüleyim üzülmüyorum merak etme sen böyle anlatınca biz çok mutlu oluyoruz ❤
Garadutum çatal karam sende çok balsın biliyorsun dimi❤Canımmm ne iyi insanlarsınız siz
Kesinlikle bende katılıyorum aşkoma biz de tecrübelerinizden faydalanıyoruz işte ne güzel gerçi yiğenleri büyütürken baya tecrübe edinmiştim şimdi hepsi kocaman oldular. Geçen arkadaşın çocuğuna kıyafet giydiriyorum elim ayağım birbirine dolandı dedim unutmuşum idare et artık neyse ki çocuk kendi yardımcı oldu da hallettikAllah razı olsun garadutum ınş, allah büyük ❤ yok be kuzum niye üzüleyim üzülmüyorum merak etme sen böyle anlatınca biz çok mutlu oluyoruz ❤