- 16 Aralık 2019
- 20.241
- 80.582
- 31
GörüşürüzBende gideyim milleti arayım kandillerini kutlayım görüşürüz kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GörüşürüzBende gideyim milleti arayım kandillerini kutlayım görüşürüz kızlar
Cavidanı bile özledikahh ne konular acılırdı eskıden
Senin içinde yerimAaah minnooooooşşş kolay gelsin benim için de ye nolur ölürüm aşureye(ölmediğim bi tatlı yok)
Akşam yemeğinde ıspanaklı börek varmış sanırımAkşama ne yemek yapacağını bulan bana da söylesin
Ayy afiyet oldunAkşam yemeğinde ıspanaklı börek varmış sanırım
Benim için de yesene hem benim yerime sen kilo almış olursunSenin içinde yerim
Teşekkür ederimAyy afiyet oldun
Cavidan kim ya sürekli bir cavidan lafı geçiyorCavidanı bile özledik
Hemen bana da konunun adınıAha kk da erkek var konusunu okumaya gidiyorum ben
Konuyu kapattılar kapalı bi konu görürsen girHemen bana da konunun adını
NolduKahretsin yine hep Güneş'e çalıştım
BDV'de mi? Tüh bee ayda yılda bir gezeyim dedim kaçırdığım konuya bakKonuyu kapattılar kapalı bi konu görürsen gir
He he tamam oldu seni şeytan seniBenim için de yesene hem benim yerime sen kilo almış olursun
Evet bdv deBDV'de mi? Tüh bee ayda yılda bir gezeyim dedim kaçırdığım konuya bak
Gezip gezip kendime sadece çorap ve kurabiye aldım gerisini bebeye doldurdum.BDV'de mi? Tüh bee ayda yılda bir gezeyim dedim kaçırdığım konuya bak
Eee artık annesin senGezip gezip kendime sadece çorap ve kurabiye aldım gerisini bebeye doldurdum.
Annelik bunu gerektirGezip gezip kendime sadece çorap ve kurabiye aldım gerisini bebeye doldurdum.
Mottomun itlik ve serserilik olduğunu söyledim daha önce di miHe he tamam oldu seni şeytan seni