- 16 Aralık 2019
- 20.258
- 80.702
- 31
Afiyet olsun kızlar uyursa bende yapacamEki Görüntüle 2834296 bende geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun kızlar uyursa bende yapacamEki Görüntüle 2834296 bende geldim
Oyyyy kuzum estağfurullah
Sağol canım benim benimkiler de daha uyumadı cikindiye doğru uyudular şimdi uyumuzlar gece yarısına kadar artıkAfiyet olsun kızlar uyursa bende yapacam
Seninkiler uyumuş gene benimliler uyımadı da zalımın gızlarıSağol canım benim benimkiler de daha uyumadı cikindiye doğru uyudular şimdi uyumuzlar gece yarısına kadar artık
Nalinin işide zor 3 tane çocukSağol canım benim benimkiler de daha uyumadı cikindiye doğru uyudular şimdi uyumuzlar gece yarısına kadar artık
Aynen ya başlı başına çocuk zorNalinin işide zor 3 tane çocuk
Nalinin kiler de küçük 3 tane senin gibi Allah yardımcınız olsunAynen ya başlı başına çocuk zor
Bende 2 taneVallahi iki oğlum var ama kızımda zorlandigim kadar oğlanlar zorlamadi beni kız çocuk çok zor tam bı cadı benimki
Seninkiler uyumuş gene benimliler uyımadı da zalımın gızları
Nalinin kiler de küçük 3 tane senin gibi Allah yardımcınız olsun
Amin canım amin rabbim vermesede zorDarısı sana ve tüm isteyenlere
Ayy muhteşem çok tatlı yaa ,kız burda me işin var git kocanın dibine ah ahO kadar bile degil
Kız uyumuyorlar kiUyuduklarinda ev nasil sakinlesiyor di mi ama :))
Ben eoksam buraya gelirim şu zaman geçsin ve görün ben buradan çıkmam,Ayy muhteşem çok tatlı yaa ,kız burda me işin var git kocanın dibine ah ah
Hiç anlamıyorum inan ki. Çünkü mutlaka yapacak bi işim oluyo. İşi bitirip yatağa giriyorum üstümü örter örtmez daha dalmadan uyanmaya başlıyolar yemin ederim. Sensör takmışlar gibi. Hiç şaşmazUyuduklarinda ev nasil sakinlesiyor di mi ama :))
Yeni oturdum kahve yapmasin , her yer bildirimAynen bitanem kahveler hazır mı
Vayy vayy yeni mi evlisin dicektim sonraki yorumlar da gördüm yeniymiş kaç günlük kız ay bile olmadı demişin
Dimi kör onlar kör
Hahah sonunda bulaşıklar galip geliyor
MuhtesemmEki Görüntüle 2834288
Hadi gari kahvesini alan gelsin şuradan bi sandalye çeksin kendine
Minnosprenses ASSOSyal @LaRisaCca Migrenben @renksizgokkusagi cevizli tarcinli kek Niloyatospikk @Zerre @N u r @Whiterose89 GeyikliGece @Nilay5454
Sağol canım iyiyim sen nasılsın oyumu sana attım kuzum başarılar dilerimAfiyet olsun canım tospikim nasılsın