- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafasına atOldu çok iyi fikir kaynanamla beni aşağı atsan alt katında otururda kendileri
Cici mi evlisinO kadar bile degil
Sen beni oldurtecen vallah ya kocaya ya kaynanayaKafasına at
Çay saatinde bildirimi görmem
Aynen bitanem kahveler hazır mıSağol kuzucum, karin doyurmak değil mi ne yersen doyuyorsun şükür
Vayy vayy yeni mi evlisin dicektim sonraki yorumlar da gördüm yeniymiş kaç günlük kız ay bile olmadı demişinBenimki kiymetli kiz ben atamam
Dimi kör onlar körSenin yokluğun nasıl far edilmez ya
Hahah sonunda bulaşıklar galip geliyorBende yaptım şuan bulasiklarla karşılıklı olarak bakisiyoruz sonumuz kötü olacak galiba
Ne tatlısıİftar yapıldı çay içildi tatlı yendi,o zaman dans
NankörAynen bitanem kahveler hazır mı
Vayy vayy yeni mi evlisin dicektim sonraki yorumlar da gördüm yeniymiş kaç günlük kız ay bile olmadı demişin
Dimi kör onlar kör
Hahah sonunda bulaşıklar galip geliyor
SütlaçNe tatlısı
Şimdi ben de paylaşım yapacaktım oturdum kahvemi aldım geldim sana da afiyet olsun canımEki Görüntüle 2834288
Hadi gari kahvesini alan gelsin şuradan bi sandalye çeksin kendine
Minnosprenses ASSOSyal LaRisaCca Migrenben athena cevizli tarcinli kek Niloyatospikk Z Zerre i p e k Whiterose89 GeyikliGece Ni454
Hemde ne nankörrr hadsizz eşkıya izlemiş miydin orda Ünal bey vardı hadsizz diyordu bende onlara diyimNankör
Ooo afiyet seker olsun kahve bahaneEki Görüntüle 2834288
Minnosprenses ASSOSyal LaRisaCca Migrenben athena cevizli tarcinli kek Niloyatospikk Z Zerre i p e k Whiterose89 GeyikliGece Ni454
Ohh afiyet olsun tepsinde şahaneymiş bebişŞimdi ben de paylaşım yapacaktım oturdum kahvemi aldım geldim sana da afiyet olsun canım
Eki Görüntüle 2834292
Eki Görüntüle 2834288
Yapıp geliyorumEki Görüntüle 2834288