- 16 Aralık 2019
- 20.258
- 80.702
- 31
Oy bu saatte miBi kendime gelsem burayada gelecegim de uykum geliyor suan benim sol gozum yataga bakiyor hatta goz kirpiyor opucuk atiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy bu saatte miBi kendime gelsem burayada gelecegim de uykum geliyor suan benim sol gozum yataga bakiyor hatta goz kirpiyor opucuk atiyor
Gene aynısını yapmış ya bu kız benim duygularımla oynuyor muge aplaaaaAklını sevemmm böbüşüm
Anam babam bu saatte kayfe icersemEki Görüntüle 2834288
Hadi gari kahvesini alan gelsin şuradan bi sandalye çeksin kendine
Minnosprenses ASSOSyal @LaRisaCca Migrenben athena @Nalin73 @Niloyatospikk @Zerre @N u r @Whiterose89 GeyikliGece @Nilay5454
Şu yaptığıma bi bak ya bu defa oldu derken gene yapamadımNe oldu masal
Tamam emoji kabul ediyoruz al sağa geçAnam babam bu saatte kayfe icersem
Uyuyamam kanima girmeyin hssjsjsjjs
Bu yine iyi bide uyanmiyorum aman sabahlar olmasin diyerekOy bu saatte mi
Bende içemedim yaaaa daha zeytini sallıyomAnam babam bu saatte kayfe icersem
Hayalimi yaşıyon gardaşBu yine iyi bide uyanmiyorum aman sabahlar olmasin diyerek
Hee o sana özel çıkıyor beybim bende yokEki Görüntüle 2834308 şu en sağdaki gözlük gibi bi yer var ya oraya tıkla orda yazan iki spoiler in arasına ne istiyorsan yaz gönder
Kiyamam uyusa bi an evvel icerdik gı gerci icersem de uyuyamam amaBende içemedim yaaaa daha zeytini sallıyom
İlanı aşk mıydı bu
Var la var bak şu B. I nın yanında 3 nokta var ona bas çıkıyoHee o sana özel çıkıyor beybim bende yok
Ne bilem ben daha yuvalama yapıcımKiyamam uyusa bi an evvel icerdik gı gerci icersem de uyuyamam ama
Anam babam bu saatte kayfe icersem
Ben bugün karşıladımBenim ustumde de bi agirlik , regl geliyorum diyor