- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben okudum sevgilisi kullanmış aldatmış napim diyoAha kk da erkek var konusunu okumaya gidiyorum ben
İnanamıyorum ya Allah bildiği gibi yapsın onu10 yıl olacak 27 nisanda ciko surdan kalk suraya otur dememisimdir esim diyo sendrn helallik almadan ölemz diyo hakkma cok girdi hele engelli ogluma yaptigi bi kere oglum babanne dedi bisey diyecekti ben senin babannen degilim bana bbabanne deme dedi
Salsın gitsin daha ne muhatap oluyorsaBen okudum sevgilisi kullanmış aldatmış napim diyo
kımmiş o dır odun alıp geliyorum. adres soyle senAha kk da erkek var konusunu okumaya gidiyorum ben
Allahım sen böyle insanlardan koru hepimizi10 yil boyunca ayni evde bana yaptigi herseyi yutup yaslidir belki anlasiriz neler paylastik dedim. Ac kaldik yeri geldi paraya doyduk. Ben vefaliydim. Kv gibi degil arkadas gibi davrandim hep ona samimiydim. Ama o benle ugrasmak bir yana cocuklarima kotuluk yapmaya baslamisti. Kizima turlu hakaretler, benden sogutmaya calismalar, annenle konusursan seni fena yaparim demis bi ara kizim bana yanasmiodu. Bicakla falan ustune yururmus daha ne diyim..
Aaah minnooooooşşş kolay gelsin benim için de ye nolur ölürüm aşureye(ölmediğim bi tatlı yok)Ben aşureye girişiyorum kızlar görüşürüz
Gitti ya engellendi yazık üzüldüm ya eğer doğruysa sanki başka kız yok gibi aslında konu kız da değil aldatılmışlık hissikımmiş o dır odun alıp geliyorum. adres soyle sen
Aynen allah yolunu açık etsin ne diyelimGitti ya engellendi yazık üzüldüm ya eğer doğruysa sanki başka kız yok gibi aslında konu kız da değil aldatılmışlık hissi
Engellenmiş zaten boşverbulamadım o ırkegı. gızlar konuyuda bulamadım zaten
Valla bende nasıl atılır buraya onu bulamadım orasını burasını kurcalayıp duruyorumbulamadım o ırkegı. gızlar konuyuda bulamadım zaten
zaten bu aralar canım sıkılıyor hıc heyecanlı konularda olmuyor dun bır yenge vakası vardı. sonra bıttı.Engellenmiş zaten boşver
Kız yasak galiba banlanırsın dur etme get özelden atValla bende nasıl atılır buraya onu bulamadım orasını burasını kurcalayıp duruyorum
Hahahaha aynen. Önce arada bir cavidan gelirdi doğurdu mu naptı artık o da gelimiyozaten bu aralar canım sıkılıyor hıc heyecanlı konularda olmuyor dun bır yenge vakası vardı. sonra bıttı.
Yaa aman neyse sustum ben hatta hiç o konuyu açmamıştım kiKız yasak galiba banlanırsın dur etme get özelden at
Bencede ban yeme kimse içinYaa aman neyse sustum ben hatta hiç o konuyu açmamıştım ki
ahh ne konular acılırdı eskıdenHahahaha aynen. Önce arada bir cavidan gelirdi doğurdu mu naptı artık o da gelimiyo