- 16 Aralık 2019
- 20.254
- 80.657
- 31
Kız hayal mi görün bu saate kalır mi bebeler saat 8 di kalktılar bugünBebeler uyanmadıysa sen de kıvrıl yanına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız hayal mi görün bu saate kalır mi bebeler saat 8 di kalktılar bugünBebeler uyanmadıysa sen de kıvrıl yanına
Belki bir umut babalarına özenmişlerdir dediydimKız hayal mi görün bu saate kalır mi bebeler saat 8 di kalktılar bugün
Reklâm yapmak yasak kuzu, yoksa ürün ismi ile açılmış sayfalar varE yani çamaşır deterjanı Bulaşık makinesi tableti felan evin tozu süpürgenın sapı kız anam bacım yavrum sen eski üyesin sana sorim gı yoksa mune aplaya mesaj atcam bu sitede ürün adı vermek yasak mı misal Bulaşık deterjanı ne kullanıyorsunuz dedim yada ne bilim kadınlar arası fikir alışverişi sonuçta yasak mı böyle şeyler
Töbe deseneBelki bir umut babalarına özenmişlerdir dediydim
Yok kız reklam amaçlı deel fikir alışverişi günaydın iki gözümün çiçeeeeeReklâm yapmak yasak kuzu, yoksa ürün ismi ile açılmış sayfalar var
Tövbee tövbeeTöbe desene
İyi senden nbr
Geçen senin spolieri yapmaya çalıştım da kabul etmedi ama öğrendim neyse hadi kaçıyorum benn görüşenzi mucukİyi senden nbr
görüşürüüüüüüüzzzGeçen senin spolieri yapmaya çalıştım da kabul etmedi ama öğrendim neyse hadi kaçıyorum benn görüşenzi mucuk
OooBugünü kocime adıycam uyanana kadar burdayım sonra onunla ilgileneyim balkon keyfi yapacaktık hava bulandı ya artık evde film felan izleriz
Nereye yswGeçen senin spolieri yapmaya çalıştım da kabul etmedi ama öğrendim neyse hadi kaçıyorum benn görüşenzi mucuk
Herifin yanınaNereye ysw
Günaydın balim öyle sorabilirsinYok kız reklam amaçlı deel fikir alışverişi günaydın iki gözümün çiçeeeee
Tövbee tövbee
Herifin yanına
Aaaahhh ah elde ne kocalar var
İyiyiz canım sen nasılsınCanlar naaagber
Bu kk beni sevmiyorgörüşürüüüüüüüzzz
Koci uyandıNereye ysw
Herifin yanına
Bize uğramaz bacımAaaahhh ah elde ne kocalar var