- 28 Haziran 2011
- 59.374
- 149.813
Amin kuzucum❤Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzucum❤Allah kabul etsin
Ah beybi geç ksliyon ,çok bişiy konuşmadıkGeldim geldim ama yetişmek için mesajları okuyamadım
Görüşürüz canım burda da 7 dakika varallah kabul etsin beybim❤Kızlar ezan okunuyor ben bi namaz kılayım sonra da dua grubu var ordaki duaları okumam lazım hala uyumamış olan olursa görüşürüz Allaha emanet
Kandırmışlar .Altta burada gözüküyordun da ondan dedim canım
Benim de her gün aynı kahvaltı ve yumurta .Kizlar sahurda neler hazırlıyorsunuz
Ayy burda da çevrimici görünse ne güzel olurKandırmışlar .
Sevgili olsak şuan birbirimize girmiştik ha çevrimiçi gorunuyonda niye yazmiyon diye .
Bişey olmaz ben geçen gün kurufasulye ve tuzlu ayran tukettim.Benim de her gün aynı kahvaltı ve yumurta .
Bugün kıyma kavurması yedik ilk defa riske attık kendimizi inşallah akşama dili disaridaya dönmeyiz Eki Görüntüle 2833957
Gorunuyokiii.Ayy burda da çevrimici görünse ne güzel olur
Ayy hadi inşallahBişey olmaz ben geçen gün kurufasulye ve tuzlu ayran tukettim.
Hiç bişey olmadı
Değişiyor kuzuKizlar sahurda neler hazırlıyorsunuz
Evet evet o
Anladım sen de bir profil koymadin kendine ya hu ben sana resim yollayayım mı?Evet evet o
Koymustum bir kuğu ve kız dans ediyor fotoğrafta .Anladım sen de bir profil koymadin kendine ya hu ben sana resim yollayayım mı?
Hah şimdi çıktı bakKoymustum bir kuğu ve kız dans ediyor fotoğrafta .
Görünmüyor mu o sahi ?
Dündü sanırım sen mi yoksa başka bı arkadaş mi neydi foto istedi diye koymustumHah şimdi çıktı bak
Aaa senmissin o arkads.profil fotonu farkedince aklıma geldi bakHah şimdi çıktı bak
Bendim oDündü sanırım sen mi yoksa başka bı arkadaş mi neydi foto istedi diye koymustum
Susatmadı mı kuru fasulyeGeçen kuru fasulye yemiştim hiç etkilemedi beni .rahat geçirdim.
Belki milfoyde eşimi etkilemez