- 28 Haziran 2011
- 59.372
- 149.811
Hadi hayırlısı beybiRegl olucam galiba yemeden geri yatacam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı beybiRegl olucam galiba yemeden geri yatacam
BurdaaaaASSOSyal gittin mi
Poğaça mi ahhh .kabaranlardan dimiiii cevizli tarcinli kekcevizli tarcinli kek beybi poğaça yaptın mi
Ben severim ama çok tehlikeli ürün yağlı oluyo ve sahurda tercih etmem bencevtok tutmaz k8 canımMinnosprenses başın nasıl oldu
ASSOSyal milföy yapıyorum bı ben mi sevemedim bunu .
Eşim istedi yapıyorum
Sıcak poğaça giderdi, bide zeytinli seviyom ben
Bitek o yok kuzum başka şeylerde yaptımBen severim ama çok tehlikeli ürün yağlı oluyo ve sahurda tercih etmem bencevtok tutmaz k8 canım
Aa ciddi mi.Ben severim ama çok tehlikeli ürün yağlı oluyo ve sahurda tercih etmem bencevtok tutmaz k8 canım
Sıcak poğaça giderdi, bide zeytinli seviyom ben
Allahım iftar nasıl olur yaa düşünemedimBitek o yok kuzum başka şeylerde yaptım
Ekmek niyetine de milföy istedi beyefendi
Tehlike derken hazır ve çok yağlı ya ondan dedim canım b8de sahurda susatir sankiAa ciddi mi.
TeHlikesinden hiç haberim yoktu bak
Evet epey yağlı diye sevimsiz geliyor bana .
Katmer de yağlı ama ona bayılıyorum bak.
Mis gibi tandır koksa
İyiyim canım iyi oldum çok şükür erkenden uyudumMinnosprenses Minnoşda buralarda ,nasil oldun kuzu
Doğru diyosun hazır olması gerçek bı tehlike zatenTehlike derken hazır ve çok yağlı ya ondan dedim canım b8de sahurda susatir sanki
İyi oldu kuzum çok şükür daha iyiyimMinnosprenses başın nasıl oldu
ASSOSyal milföy yapıyorum bı ben mi sevemedim bunu .
Eşim istedi yapıyorum
Sevindim kuzum, dinlenmen her zaman iyi gelir, yarın daha rahat geçerİyiyim canım iyi oldum çok şükür erkenden uyudum
Susadım derse oh olsun sana kim ye dedi dersinDoğru diyosun hazır olması gerçek bı tehlike zaten
Dur bakalım bı denesin artık , susatcak mi
İnşAllah kuzumSevindim kuzum, dinlenmen her zaman iyi gelir, yarın daha rahat geçer