- 28 Haziran 2011
- 59.374
- 149.813
Bak yarın yeni kategori açılacak saat birde haberin olsun ❤İnşAllah kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak yarın yeni kategori açılacak saat birde haberin olsun ❤İnşAllah kuzum
Öğlen mi tamam canımBak yarın yeni kategori açılacak saat birde haberin olsun ❤
Öğlen mi tamam canım
Kimse yok neredeler
O kadar cagirdim birde nerde bu millet saat mi erken acaba kiKimse yok neredeler
Sahur bitecek ne etkeni uyuya mı kaldılar acaba Catlak-kurabiye nerdesinnnO kadar cagirdim birde nerde bu millet saat mi erken acaba ki
Saat beşte gelecek biz uyuyacağızSahur bitecek ne etkeni uyuya mı kaldılar acaba Catlak-kurabiye nerdesinnn
Öyle yapıyor bizim ezan okumak üzereSaat beşte gelecek biz uyuyacağız
Ev sahibisin ben demiÖzlediniz mi beni hiç yokluğum da fark edilmememiş gerçi ev sahibesi çok iyi yapmış görevini
Az kaldı az namaz kılıp yaticam bendeÖyle yapıyor bizim ezan okumak üzere
Yok yok kuzu burada değildim sofradaydikbebeklinick beybi burdasın biliyorum yakaladım
Susadım derse oh olsun sana kim ye dedi dersin
Geçen kuru fasulye yemiştim hiç etkilemedi beni .rahat geçirdim.İyi oldu kuzum çok şükür daha iyiyim
Ağır olmaz mı canım sahurda, bizim komşuda çig köfte yapmış iftara kadar midesi yanar bence
Allah kabul etsinAz kaldı az namaz kılıp yaticam bende
Catlak-kurabiye uykucuuu
Geldim geldim ama yetişmek için mesajları okuyamadımSahur bitecek ne etkeni uyuya mı kaldılar acaba Catlak-kurabiye nerdesinnn
Sahurda çiğ köfte miİyi oldu kuzum çok şükür daha iyiyim
Ağır olmaz mı canım sahurda, bizim komşuda çig köfte yapmış iftara kadar midesi yanar bence
Altta burada gözüküyordun da ondan dedim canımYok yok kuzu burada değildim sofradaydik
Nasıl burada gorunebilieim çok şaşırdım
Bu da sana ders olsun canısıkaşınan benim gerçi
Uff bugün değişik biseyler iste benden dedim
Adamın aklına karpuz kabuğu düşürür oldum