- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.367
Allaha emanet ol canım benimKızlar ezan okunuyor ben bi namaz kılayım sonra da dua grubu var ordaki duaları okumam lazım hala uyumamış olan olursa görüşürüz Allaha emanet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allaha emanet ol canım benimKızlar ezan okunuyor ben bi namaz kılayım sonra da dua grubu var ordaki duaları okumam lazım hala uyumamış olan olursa görüşürüz Allaha emanet
Normal kahvaltı yapıyoruz en fazla patates kızartması oluyor en rahat böyle geçiyor çünküKizlar sahurda neler hazırlıyorsunuz
Valla evet çevrimiçi gözüküyordun bilemiyorum yaaaniiKandırmışlar .
Sevgili olsak şuan birbirimize girmiştik ha çevrimiçi gorunuyonda niye yazmiyon diye .
Işte pro olunca onlar gözükmüyor hepsi gizliGorunuyokiii.
Yanımızda yeşil nokta oluyor çevrimiçi demek o.
Bide profile tıklayınca on dakika önce aktifti gibi bişey yazıyor
Evet yeşil ışığa doğru
Hiç etkilemediSusatmadı mı kuru fasulye
Afiyet olsun o zamanHiç etkilemedi
Iyi uykular minnosum allah rahatlık versinBende uyumaya gideyim gün ışığında uyuyamıyorum
Iyi uykular tatlım ❤İyi geceler hanımlar
Valla ne ara yiyorsunuz kız ben yemek yiyip sofrayı topla sonra namaz derken kimse kalmıyorAh beybi geç ksliyon ,çok bişiy konuşmadık
Amin canım cümlemizinkiniGörüşürüz canım burda da 7 dakika varallah kabul etsin beybim❤
Bide şu prolu hanımlar varya şuan topiğe kim bakıyorsa altta görüyormuş yaa prolu beybiler bak çevrim içi şeysini de kapatabiliyormuşAyy burda da çevrimici görünse ne güzel olur
Gittin mi bebeemmAllaha emanet ol canım benim
Uyku bandı tak kız ben bi takıyorum hala gece diye uyup kalıyorumBende uyumaya gideyim gün ışığında uyuyamıyorum
Suan16 kisi bizi okuyo masalımValla ne ara yiyorsunuz kız ben yemek yiyip sofrayı topla sonra namaz derken kimse kalmıyor
Amin canım cümlemizinkini
Bide şu prolu hanımlar varya şuan topiğe kim bakıyorsa altta görüyormuş yaa prolu beybiler bak çevrim içi şeysini de kapatabiliyormuş
Gittin mi bebeemm
Yaaa şokk Ayy ben panik olurum heyecan yaparım gııSuan16 kisi bizi okuyo masalım
Valla okuyorlar bilmiyirum artık, özelimiz neyim kalmadiYaaa şokk Ayy ben panik olurum heyecan yaparım gıı
Kendimi üstünden Yorganı çekilmiş de picaması ile ortada kalmış gibi hissettimValla okuyorlar bilmiyirum artık, özelimiz neyim kalmadi
Amaaann picamamiza sahip çıkalımKendimi üstünden Yorganı çekilmiş de picaması ile ortada kalmış gibi hissettim
Hee kız onu da çekerlerse durum vahimAmaaann picamamiza sahip çıkalım
Çokta özel konuşmadık zati günlük işlerHee kız onu da çekerlerse durum vahim