- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Allah yardımcımız olsun inşallahEvet canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcımız olsun inşallahEvet canım
Yanlış etiket
Bende diyorum minnos ne dediydi ki diye
En azindan yabanciyi etiketlememisim shjsjsjsjssn
Bende diyorum minnos ne dediydi ki diye
AminnnnnAllah yardımcımız olsun inşallah
Amin kuzucugum allah büyük, gün doğmadan neler doğar ❤Allah yardımcımız olsun inşallah
Tatlılar bitti yaşasınAminnnnn
Aynen canım benim Rabbim kolaylığını da versin şifasını da inşallah bu günler yüzü suyu hürmetineAmin kuzucugum allah büyük, gün doğmadan neler doğar ❤
Nası yani oylama mı başlayacakTatlılar bitti yaşasın
Bugünlerde geçer kuzuAynen canım benim Rabbim kolaylığını da versin şifasını da inşallah bu günler yüzü suyu hürmetine
Nası yani oylama mı başlayacak
Aynen gülüm yemek hazır mı. Saate de bakara olayım da salata yapcam unutmayım demin yeşillikleri sirkeli suya ıslattım az kalsın sirke yerine çamaşır suyu dökecektimBugünlerde geçer kuzu
Çok bekletme erimesinAynen gülüm yemek hazır mı. Saate de bakara olayım da salata yapcam unutmayım demin yeşillikleri sirkeli suya ıslattım az kalsın sirke yerine çamaşır suyu dökecektim
Hayırlı iftarlar canımHayırlı iftarlar kizlar
Başlamış mi oylama :)Aynen canım benim Rabbim kolaylığını da versin şifasını da inşallah bu günler yüzü suyu hürmetine
Nası yani oylama mı başlayacak
Hayırlı iftarlar canım hoşgeldinHayırlı iftarlar kizlar
Az da kireç sökücü felan ekleyimÇok bekletme erimesin
Yok yok başlaması bildirim gelecek herkeseBaşlamış mi oylama :)
Ben salatalığı çok bekletmisim korona var diye .Çok bekletme erimesin
Başlayacak da benim haberim olmayacak diye çok korkuyorumYok yok başlaması bildirim gelecek herkese
Hoşbuldum FridaHayırlı iftarlar canım hoşgeldin
Kız Allah seni emi içine az da havuç felan atsaydın bideBen salatalığı çok bekletmisim korona var diye .
Salatalık değişik bı renge bürünmüştü yiyemedik
Tursuya cevirebilirdim ama turşu yapmayı bilmiyomusum gibi davranmayı tercih ediyorum