- 18 Kasım 2020
- 20.478
- 49.355
Böyle trip atsak tokat atarlarHay Allah razı olsun canlarım nası da tane tane anlattılar valla daha tam uyanamadım öyle mayışık mayışık izledim anam biz adamlara böyle trip atamıyoz gı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle trip atsak tokat atarlarHay Allah razı olsun canlarım nası da tane tane anlattılar valla daha tam uyanamadım öyle mayışık mayışık izledim anam biz adamlara böyle trip atamıyoz gı
Aahhhh onlardaki şans bizde yok işteValla bende çözemedim o doğru olanı. Ama benim adama bu kadar trip atsam hayatta çekmez oda bana trip atar bi tanıdık var kocasının burnundan getirdi hayati zehir etti hem kendisine hem adamın ailesine ama adam inci pamuklara sarıp sarmalıyor resmen bir garip dünya
Sorma kız aynen öyleAahhhh onlardaki şans bizde yok işte
beybi nörüyon
Oturuyorum napim Bulaşık makinesi boşaltılcak Çamaşırlar katalanacak kuşların kafesi yıkanıp ev süpürülecek ama ben oturuyorumbeybi nörüyon
Kalk kalk oturmakla olmaz bi yerden başla, haydi bakalım enerci sinerji tempooOturuyorum napim Bulaşık makinesi boşaltılcak Çamaşırlar katalanacak kuşların kafesi yıkanıp ev süpürülecek ama ben oturuyorum
Tamam hadi gidiyorum başlayım bi yerdenKalk kalk oturmakla olmaz bi yerden başla, haydi bakalım enerci sinerji tempoo
Afferin benim kızıma çok hamaratTamam hadi gidiyorum başlayım bi yerden
Söyle göndersinler bi parça beybiYok kız bugün Minnosprenses in annesinin enerjisinden lazım valla
Nere gitmişathena napan kız dışarıda üşüycen gir içeri
Minnosprenses duydun zilin sesini annenin temizlik aşkından istiyorum bugün ışınla buraya doğruSöyle göndersinler bi parça beybi
Durumlarda geziyor buraya gelmiyorNere gitmiş
Vayy zalım zalım athenaMinnosprenses duydun zilin sesini annenin temizlik aşkından istiyorum bugün ışınla buraya doğru
Durumlarda geziyor buraya gelmiyor
Oooooo hamarat hatunlarİşimizde bitti bayrama yuvarlama yaptık
Ya ne demezsiniz akşama kadar çalışıyoruzOooooo hamarat hatunlar