- 28 Haziran 2011
- 59.351
- 149.755
Bende bu şarkı eşliğinde çamaşır katlıyorum ama surat böyle gene yumurtlamaya çalışıp yumurtlayamadım sanırım adetim gelecek
Pko mu var kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu şarkı eşliğinde çamaşır katlıyorum ama surat böyle gene yumurtlamaya çalışıp yumurtlayamadım sanırım adetim gelecek
Hönnnnnggggg zınnngggcevizli tarcinli kek in eltisinin fabrikasının 3te birini istiyorum kadın 8.hamileymiş ya
Maalesef kuzum geçen de böyle enerjim düştü o zaman da gelecek gibi sancılarım vardı geri gitti şimdi aklına yeniden esti herhalde. Çok yoruyor vücudumun bu dengesizliği içimde koşturup duran enercik hatunu öldürüyor yafPko mu var kuzum
yaptigin annene öğrendiğin kendineYa ne demezsiniz akşama kadar çalışıyoruz
He kız görmedin mi cevizli tarcinli kek in duruma baksana hey Allahım ya ben daha birinciyi yapamadımHönnnnnggggg zınnnggg
Ahh annemin sesinden okudum resmenyaptigin annene öğrendiğin kendine
Kendimizi böyle avutalımyaptigin annene öğrendiğin kendine
Ahh annemin sesinden okudum resmen
Ben sizin ananızım dimtis dimtis ben ne dersem o olurKendimizi böyle avutalım
Peki anacummBen sizin ananızım dimtis dimtis ben ne dersem o olur
Pko malesef psikoloji ile çok dengesizlesen bişey beybim, düşünce ile vücudu alt üst ediyo. Morali yüksek tutmak gerekiyo❤Maalesef kuzum geçen de böyle enerjim düştü o zaman da gelecek gibi sancılarım vardı geri gitti şimdi aklına yeniden esti herhalde. Çok yoruyor vücudumun bu dengesizliği içimde koşturup duran enercik hatunu öldürüyor yaf
Tamam anneeeBen sizin ananızım dimtis dimtis ben ne dersem o olur
Aynen canım elimden geldiğince yüksek tutuyorum da işte bu adet zamanlarında kontrol edemiyorum keratayıPko malesef psikoloji ile çok dengesizlesen bişey beybim, düşünce ile vücudu alt üst ediyo. Morali yüksek tutmak gerekiyo❤
Bende aynı Bende bakma ama bozuk psikoloji vücudu bozuyo o yuzden zirveye oymayacağız bizTamam anneee
Aynen canım elimden geldiğince yüksek tutuyorum da işte bu adet zamanlarında kontrol edemiyorum keratayı
Sende de mi var pkosBende aynı Bende bakma ama bozuk psikoloji vücudu bozuyo o yuzden zirveye oymayacağız biz
Kiz arada girip iki sey atip cikiom sohbet edemiom ben herif evde MinnosprensesVayy zalım zalım athena
Evet canımSende de mi var pkos
Yanlış etiketKiz arada girip iki sey atip cikiom sohbet edemiom ben herif evde Minnosprenses
Yanlış etiket
Oyyy kurban olurumAklim fikrim sende minnos ahshshsh Minnosprenses