- 28 Haziran 2011
- 59.368
- 149.795
Son 7Evet son dakikalarını canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son 7Evet son dakikalarını canım
Az kalmış canım geçer hemencecik
Ondan kahveyide erken iciyonBulaşıkları bile toparladım
Evet ttOndan kahveyide erken iciyon
5Az kalmış canım geçer hemencecik
İnşallah Allah nasip ederBence değil ama genelde herkes öyle sanıyor. Kapalı insanlar fazla ve camilerimiz türbelerimiz çok fazla sanırım bu yüzden bitince gelirsin beybi
Bence değil ama genelde herkes öyle sanıyor. Kapalı insanlar fazla ve camilerimiz türbelerimiz çok fazla sanırım bu yüzden
Afiyet olsun canım
Çok seveceksinbebeklinick İzmiri çok merak ediyorum be Allah nasip ederse balayına oraya gelicem
DoyduuuukBence değil ama genelde herkes öyle sanıyor. Kapalı insanlar fazla ve camilerimiz türbelerimiz çok fazla sanırım bu yüzden bitince gelirsin beybi
Adana canım ben çok merak ettiğim için gelmek istiyorum ama gezecek pek yer yok sanırımÇok seveceksin
Ama balayı olarak değecek biyer değil İnanki bak
Balayı için daha ziyade Muğlayi tavsiye edebilirim .
Dönüşte İzmir'de iki gününü gecirebilirsin belki .
Evlenince nerede yaşayacaksın
Sağol minnosumAfiyet olsun canım
Inş canım allah büyükİnşallah Allah nasip eder
Gezecek çok yeri var aslında.Adana canım ben çok merak ettiğim için gelmek istiyorum ama gezecek pek yer yok sanırım
Çok şükür canım ❤Doyduuuuk
Ya sen şimdi kiraz atınca beynimden bı görüntü geldi gitti .Çok şükür canım ❤
Hee anladım canım ama anlatamam zihinde tmm ama dilde yok şuanYa sen şimdi kiraz atınca beynimden bı görüntü geldi gitti .
Sanki küçükken dijital ortamda bı oyun oynuyorduk içinde kirazlar çilekler vardı ..
Öyle bi goruntu geldi gitti zihnimde .
Neydi ki acaba anlattığım kadarıyla cikarabildin mi sen
Niye böyle oluyor yaHee anladım canım ama anlatamam zihinde tmm ama dilde yok şuan