- 6 Nisan 2016
- 1.992
- 6.152
Güzel isim ha. Gügü'nün bi tane oyuncağı var ona isim arıyordum Faik olabilirBenim Faik vardi oyunca pelus fare. Bayilirdim ona. Kizim paramparca etti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel isim ha. Gügü'nün bi tane oyuncağı var ona isim arıyordum Faik olabilirBenim Faik vardi oyunca pelus fare. Bayilirdim ona. Kizim paramparca etti
Ondan sonra rahat rahat yiyip içebiliyor muydun?İşim laboratuvar canım yediğin içtiğin ne varsa onu incelemek. Mesela kahve içindeki yağı şekeri kafeini mikrobu nemi külü cartı curtu ne varsa inceleyip analiz edip raporlamak
Ay olursa cok sevinirim emektar Faikimin ismi yasar❤Güzel isim ha. Gügü'nün bi tane oyuncağı var ona isim arıyordum Faik olabilir
Aayy evet ama süt en zorlarıMüq bir is , anne sutunu analiz etmek isterdim❤
Oldu bile seni mi kırıcamAy olursa cok sevinirim emektar Faikimin ismi yasar❤
bi süre yiyemedim 38 40 bedene düştüm.sonra bsktım olmuyo yedimOndan sonra rahat rahat yiyip içebiliyor muydun?
Ayyyy yerim seniii❤❤❤Oldu bile seni mi kırıcam
Ne kadar ilginç bir işin var ya biraz daha bahsetseneAayy evet ama süt en zorları
Aslında çoook seviyorum işimi . Ben mesela glikoz nişasta fabrikasında çalışıyordum. Kimsayallarla oynamaya cihazlarla ilgilenmeye bayılırdım. Zordu ama çok güzeldi. mesela bi sürü çeşit glikoz var ağda olarak kullanılan ayrı reçelde ayrı meyvesuyunda ayrı. Hepsinin kendi değerleri var. Onlara bakardık. Calsiyum magnezyum falan bakardık uygun olanları sevkiyata hazırlarlardıNe kadar ilginç bir işin var ya biraz daha bahsetsene
Kızz kaktüsler kışın uyuyor muydu hep aynı sulamaya devam ediyordumKaktuslerimi suladim artik vakti geldi kis boyu uykuda olduklarindan sulamiyordum. Sulayip gunese koydum
Ya cok az yada hic sulamamak lazimmis cok arastirmistim cunku hic yasamiyordu kaktuslerim.. ins bunlar yasarKızz kaktüsler kışın uyuyor muydu hep aynı sulamaya devam ediyordum
Noldu ballıGeldim kizlar burdayim
Annemle konustum az önce kayinvalidemlerin vefaszligindan vurdum duymazligindan yilin 8 ayi küs 4 ayi barisik gecen bir döngüde olmamzdan bana olan ogluma eşime olan elinjn tersiyle itme durumlarindan falan ağladi çok morelim bozuk cnm skkn oturuyorm öyleNoldu ballı
Ya balım üzme takma kendiniAnnemle konustum az önce kayinvalidemlerin vefaszligindan vurdum duymazligindan yilin 8 ayi küs 4 ayi barisik gecen bir döngüde olmamzdan bana olan ogluma eşime olan elinjn tersiyle itme durumlarindan falan ağladi çok morelim bozuk cnm skkn oturuyorm öyle
Kiyamam sen uzulme diye rikinin resmini attım takmaya degmez kafanaAnnemle konustum az önce kayinvalidemlerin vefaszligindan vurdum duymazligindan yilin 8 ayi küs 4 ayi barisik gecen bir döngüde olmamzdan bana olan ogluma eşime olan elinjn tersiyle itme durumlarindan falan ağladi çok morelim bozuk cnm skkn oturuyorm öyle
Oyy maşallah maşallah darısı benim kızımaBalliiiii Riki yine yumurtladi masallah kizimaEki Görüntüle 2810910