- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.355
Efenin_Annesi neredesin kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumartesi çalışmak, en sevmediğimaman nerede olucam işteyim
ne yapıyorsunuz bakalım
Hepsine isim koysam unuturum ya ama dusunucem bunuEvdeki cansız nesnelerimin bile ismi var
Ama sen öyle yapma deli sanabilirler. Beni baştan öyle kabul ettikler için sıkıntı olmuyor.Evdeki cansız nesnelerimin bile ismi var
bende hiç sevmem ama ne yapalımCumartesi çalışmak, en sevmediğim
Valla ben pazar dahi calistim. Iznim sali gunuydu. Koronadan once pazar gunu hele hele hava guzelse ise gitmek koyuyodu.. millet et, izgara mangala kosuyordu biz de iseCumartesi çalışmak, en sevmediğim
Allah kolaylık versinbende hiç sevmem ama ne yapalım
teşekkür ederim canım dutumAllah kolaylık versin
Pazar günü 12 saat çalışırdık bizValla ben pazar dahi calistim. Iznim sali gunuydu. Koronadan once pazar gunu hele hele hava guzelse ise gitmek koyuyodu.. millet et, izgara mangala kosuyordu biz de ise
Ne is yapiyordun canim?Pazar günü 12 saat çalışırdık biz
Ben gıda teknikeriyim canım . İşim vardiyalıydı evlendikten sonra da bu sebepten çalışamadımNe is yapiyordun canim?
Hepsine takmıyorum. Oyuncak ayıcığım var (30 yaşındayım) onun adı Hüsnü mesela.Isim takmak mantikli ben de dusunebilirim aslinda
yemek geldi ben kaçar gelirim birazdan
Himm, ne yapiyor gida teknikeri mesela. Cahilim kusura bakma ben kasiyerdim dumduz kasiyer ama ne kasiyer. Koskoca market. Paralar su gibi akiyo bim gibi A101 gibi kesinlikle degil bildigin banka gisesi. . Kendimi kasiyer olarak gormuyordum valla..Ben gıda teknikeriyim canım . İşim vardiyalıydı evlendikten sonra da bu sebepten çalışamadım
Benim Faik vardi oyunca pelus fare. Bayilirdim ona. Kizim paramparca ettiHepsine takmıyorum. Oyuncak ayıcığım var (30 yaşındayım) onun adı Hüsnü mesela.
İşim laboratuvar canım yediğin içtiğin ne varsa onu incelemek. Mesela kahve içindeki yağı şekeri kafeini mikrobu nemi külü cartı curtu ne varsa inceleyip analiz edip raporlamakHimm, ne yapiyor gida teknikeri mesela. Cahilim kusura bakma ben kasiyerdim dumduz kasiyer ama ne kasiyer. Koskoca market. Paralar su gibi akiyo bim gibi A101 gibi kesinlikle degil bildigin banka gisesi. . Kendimi kasiyer olarak gormuyordum valla..
Müq bir is , anne sutunu analiz etmek isterdim❤İşim laboratuvar canım yediğin içtiğin ne varsa onu incelemek. Mesela kahve içindeki yağı şekeri kafeini mikrobu nemi külü cartı curtu ne varsa inceleyip analiz edip raporlamak