- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Tamam beaa sustum prolu beybiMune yi karıştırma atarım seni gruptan
Dimii annem de zaten iftardan sonra tatlı niyetine seni yesinler diye doğurmuş beniKız masal gel öpeyim seni bir tatlı geldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam beaa sustum prolu beybiMune yi karıştırma atarım seni gruptan
Dimii annem de zaten iftardan sonra tatlı niyetine seni yesinler diye doğurmuş beniKız masal gel öpeyim seni bir tatlı geldin
Kız herkesin bıyığı yinmez acık ağırdan sat kendiniYerim o bıyıkları
Ne atcaktin dur geliyorumbebeklinick özelden atacaktım ama kapalı
O anaya kurbanTamam beaa sustum proku beybi
Dimii annem de zaten iftardan sonra tatlı niyetine seni yesinler diye doğurmuş beni
Yoooğğğ ne gezeeeer. Daha sallıyom zeytiniDaha uyumadılar mı ben küçükken yemeğin başında sızardım inşallah benim çocuklarda bana çeker
Gel canımNe atcaktin dur geliyorum
Sen nişanlıydın dimi korkulur senden xil evlenmen lazımYerim o bıyıkları
Oyyy sen üzülmeeeTamam beaa sustum prolu beybi
Dimii annem de zaten iftardan sonra tatlı niyetine seni yesinler diye doğurmuş beni
Analıkta zor canım uaU
Yoooğğğ ne gezeeeer. Daha sallıyom zeytini
Benden miSen nişanlıydın dimi korkulur senden xil evlenmen lazım
Dur kız daha ben içmedim gazozdanBazen öyle kaçar giderim ben
Daha düğüne vaarSen nişanlıydın dimi korkulur senden xil evlenmen lazım
Ben beceremiyor olamam mi yiçin kızıyorsun yiçinn hor goruyorsun minnoş kalbimi paramparça yaptinYarışma başlayınca oy istemek için link atmak yasak diye biliyorum ama yemek bölümünü bulmak çok zor değil minnosum
Aaahhh insan nasıl kıyar o minnoş kalbeeee aha da şöyleBen beceremiyor olamam mi yiçin kızıyorsun yiçinn hor goruyorsun minnoş kalbimi paramparça yaptin
O çok elektrikli aman dikkat dimiDaha düğüne vaar
Ayyy kırılmasın o kalbinBen beceremiyor olamam mi yiçin kızıyorsun yiçinn hor goruyorsun minnoş kalbimi paramparça yaptin
Sende dahilsin biliyon demiSizi gidi burjuvarla
O zaman yanacak buralarDaha düğüne vaar
Kaplosunu keserim onunO çok elektrikli aman dikkat dimi
Abooooo elangdiringçi fenaaaO çok elektrikli aman dikkat dimi