- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.355
Kimse beklemez anam sen yap gel oku nasil ev sahibisin senDurun kimse bişey yazmasın kahve yapıyom sonra yazılanlara yetişemiyom bekleyin uleeeyn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse beklemez anam sen yap gel oku nasil ev sahibisin senDurun kimse bişey yazmasın kahve yapıyom sonra yazılanlara yetişemiyom bekleyin uleeeyn
Haah bananeDurun kimse bişey yazmasın kahve yapıyom sonra yazılanlara yetişemiyom bekleyin uleeeyn
Ne bilim sende bilgi akıyor mübarek sonra mevzu elektrik kesintisine uğramasınNe gibi kız bak şimdi işkillendim
Lan yetişemiyom seni kutsadım artıkın sensin ev sahabasıKimse beklemez anam sen yap gel oku nasil ev sahibisin sen
Sorma sorma okuyucuyla alay eder gibi dondurmaya yemeye gidiyoz diyerek çocuğu götürüp aşı vurdurup dönmek gibi oldu benim içinKız adamın canı sıkılır ya ben olsam kendime göre senaryo yazardım
Sanmam filmini de çevirdi bizim Türk oyuncular .Belki devamı gelir kitwbın
Hadi yaSanmam filmini de çevirdi bizim Türk oyuncular .
Gelse gelirdi
Tövbe estağfurullahLan yetişemiyom seni kutsadım artıkın sensin ev sahabası
Haydi şövelyee göster kendini anamTövbe estağfurullah
Bekle ve görHaydi şövelyee göster kendini anam
Nerde püskevitler duygularımla oynamayın
Bende diyorum ki yeni bir topik açılmışne zaman değişti topiğin ismiHaydi şövelyee göster kendini anam
Afiyet olsun şekerimmKızlar kocişkomla aşkilopumla kahve keyfisi 15 saate gelirim beklemen Eki Görüntüle 2833131
Afiyet olsun canımKızlar kocişkomla aşkilopumla kahve keyfisi 15 saate gelirim beklemen Eki Görüntüle 2833131
BöööğünBende diyorum ki yeni bir topik açılmışne zaman değişti topiğin ismi
Allah canını almaya o nasıl bir hitap şeklidirKızlar kocişkomla aşkilopumla kahve keyfisi 15 saate gelirim beklemen Eki Görüntüle 2833131
Jiletleei hazırlayın
Yaptım çok geçYapmaaa