- 28 Haziran 2011
- 59.345
- 149.743
Sen begensende olur dutumKız ben yorum yapmayı sevmiyom ama hepsi şaahaaaneee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen begensende olur dutumKız ben yorum yapmayı sevmiyom ama hepsi şaahaaaneee
Yarışma başlayınca oy istemek için link atmak yasak diye biliyorum ama yemek bölümünü bulmak çok zor değil minnosumLink atamıyorum ama yasak değil mi korktum biran
Pazar günü yeni yarışma başlayacak, pınar sponsorumuz. Katil kuzu sende kazanınca pro oluyorsunHerşey zengine hizmet ediyor işte goruyomusun bak
En iyisi atıyım canım korktumYarışma başlayınca oy istemek için link atmak yasak diye biliyorum ama yemek bölümünü bulmak çok zor değil minnosum
Ellerine sağlık canımKahvem pişiyor fotoğraf cekicem
Özelden at istersen canımEn iyisi atıyım canım korktum
Ben şuan altta bile görüyorum yemek sayfasını, sende de gözüküyor mu minnoşEllerine sağlık canım
Evet bende de görünüyorBen şuan altta bile görüyorum yemek sayfasını, sende de gözüküyor mu minnoş
Afiyet olsun canım
Özeli kapalıÖzelden at istersen canım
Ramazandan sonra hepiniz sıraya gececeksiniz sıcaklar başlayacakHabibim bu aralar gözükmüyon gazozca yok zati köşeye çekildi didim
Geliyo kuzum merak etme
Daha alışamadın mı Film sahnelerini izlerken korkuyormuydun yoksa gözlerini kırpmadan mı izliyordunResimdekinden korkuyoruz ondan
Bazen öyle kaçar giderim benCanımm sen yok gibisin nerelerdesin
Yerim o bıyıklarıRamazandan sonra hepiniz sıraya gececeksiniz sıcaklar başlayacak
Özletme kendiniBazen öyle kaçar giderim ben
Daha uyumadılar mı ben küçükken yemeğin başında sızardım inşallah benim çocuklarda bana çekerAfiyet olsun kızlar ben kızları uyutup yaparım