- 16 Aralık 2019
- 20.241
- 80.580
- 31
Bacı heyraaaaaannnMunee aplaaaa bunların proluğunu iptal etttben yetişemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacı heyraaaaaannnMunee aplaaaa bunların proluğunu iptal etttben yetişemiyorum
Bildirim geliyo canımBu yarışma nerde ben bulamıyorum.
Oylardim siz yaptikca
Mune yi karıştırma atarım seni gruptanMunee aplaaaa bunların proluğunu iptal etttben yetişemiyorum
İşte o aydinlanmayi merak ediyorumKız gecen hafta bende işçi sınıfındaydım birden bi aydınlanma yaşadım bu hale geldim
Kız masal gel öpeyim seni bir tatlı geldinBende sanaaa
Hayırlı iftarlar dicem iftar kalmadı
Çilek yada muz canım kesin dene derim biz muz ile daha çok sevdik sanki tam hatırlayamadım geçen seneyi
Gel kız valizini topla gel Hoşgeldin ben masal bir varım bir yooğum yok kız şaka buranın sabit müşterisiyim Migrenben nın yardımcı asistanı olcam yakında
Benimde kızz bayılırımm
Ahh sorma telefonu ısırcam nerdeyse
Kız sen bütün kotayı o zaman doldurmuşsun
Anaa ASSOSyal im de mi katıldı onunkini görmedim
50 taaaleeeee karşılığında ışınlanıyon gülümİşte o aydinlanmayi merak ediyorum
Beni karanlıktan çekip alacak tavsiyelere ihtiyacım var efendim
25Kiyamaaaam .
Yeme yeme
Yaş kaç acaba
sır değilse
Belime saglik gülüm bence cizkekti benim evet zor bacım zor çekmek çok zor delice yorumlar bekliyoz o zaman senden tospikimSeninki dışı pembe olandı dimi süperdi inan ki ellerine kamerana sağlık yapmaktan çok o çekim zor geliyor bana ben oylayım yorum yapayım en güzeli
Sizi gidi burjuvarlaHepiniz pro olmuşsunuz ya
sende proymussun şuan farkedince sizler burjuva kendimi işçi gibi hissettim
Kız ben yorum yapmayı sevmiyom ama hepsi şaahaaaneeeBelime saglik gülüm bence cizkekti benim evet zor bacım zor çekmek çok zor delice yorumlar bekliyoz o zaman senden tospikim
Yemek bölümünde canım dur atım linkiBu yarışma nerde ben bulamıyorum.
Oylardim siz yaptikca
Habibim bu aralar gözükmüyon gazozca yok zati köşeye çekildi didimNeden çağırmadınız
Geliyo kuzum merak etmeOylama için bildirim geliyor mu
Biz mi peşinde kkosuyoruuuuz
Anliyom acayip anliyom minnosumBen bu gün süründüm
Link atamıyorum ama yasak değil mi korktum biranAnliyom acayip anliyom minnosum
Haydiii yidiklerimizi eritekkkkk kalkın oturmaya mı geldddiiiiiiiiiiikkkk lo lo loooooo @HAbibte ASSOSyal @Niloyatospikk @Masalimsensin bebeklinick @N u r @Zerre Minnosprenses @renksizgokkusagi @Nalin73 @Rya3592 @PeRRieR @LaRisaCca @H M @Busee95 (unuttuklarımı ekleyin la )
Geldim kahve mi yapayımBütün kızlar toplandık toplandık toplandık ASSOSyal neredesin.nnnnn
Yap canım gel bekliyoruzGeldim kahve mi yapayım
TeessüflerceeeeeBende sanaaa
Hayırlı iftarlar dicem iftar kalmadı
Çilek yada muz canım kesin dene derim biz muz ile daha çok sevdik sanki tam hatırlayamadım geçen seneyi
Gel kız valizini topla gel Hoşgeldin ben masal bir varım bir yooğum yok kız şaka buranın sabit müşterisiyim Migrenben nın yardımcı asistanı olcam yakında
Benimde kızz bayılırımm
Ahh sorma telefonu ısırcam nerdeyse
Kız sen bütün kotayı o zaman doldurmuşsun
Anaa ASSOSyal im de mi katıldı onunkini görmedim
Kızanım sen bu sitede gezmiyon mu anlamadım ben her yere girip çıksanaBu yarışma nerde ben bulamıyorum.
Oylardim siz yaptikca
Herşey zengine hizmet ediyor işte goruyomusun bak50 taaaleeeee karşılığında ışınlanıyon gülüm