- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.355
Ne yedin o kadarBence de dokuz buçukta yapalım patlicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yedin o kadarBence de dokuz buçukta yapalım patlicam
10 bile olur çünkü işim anca biterAz yiyeydinn
Muhteşeme bastım sayın bu mesaja nalet tlfinternette kasiyor ben iyişi kendi tlfnumu alınca yazayım resmen işkenceNiloyatospikk canım nur her zaman yazıyor yaptığı işleri
Biliriz nutellacı niloyaMuhteşeme bastım sayın bu mesaja nalet tlfinternette kasiyor ben iyişi kendi tlfnumu alınca yazayım resmen işkence
Nurun yazdığından haberim yoktu canım tamam
Ben de bazen kendi topigime anca yetişiyorum ama gönlüm hep sizle biliyorsunuz canlarım
Biliyoruz kzuum ama özletme kendiniMuhteşeme bastım sayın bu mesaja nalet tlfinternette kasiyor ben iyişi kendi tlfnumu alınca yazayım resmen işkence
Nurun yazdığından haberim yoktu canım tamam
Ben de bazen kendi topigime anca yetişiyorum ama gönlüm hep sizle biliyorsunuz canlarım
Midem güccük benim bikereAz yiyeydinn
Mideni sevsinlerMidem güccük benim bikere
Tamaaaam.10 bile olur çünkü işim anca biter
Herkes içer biz kalırız aha bak görTamaaaam.
Ne kadar gecikse o kadar işime gelir ,
Haber et
Hadi ya soda içBende az yedim ama çok şiştim hiç tatlıyı yiyemem ben
Kiyamaaaam .Bende az yedim ama çok şiştim hiç tatlıyı yiyemem ben
Bende sanaaaBayılıyoeum sana Yaaaa
Hayırlı iftarlar dicem iftar kalmadıYavaştan sofra hazırlıklarına ben başlıyorum.
Cocuklar masada kurabiye yemişler.
Ah ah bir de şu kırıntısı olmasa
Ama neyse
her güzelin bir kusuru oluyor işte
Şu masayi silip tabaklari yerlestireyim az da salata yapayım.
Hadi hepinize hayırlı iftarlar
Çilek yada muz canım kesin dene derim biz muz ile daha çok sevdik sanki tam hatırlayamadım geçen seneyiNar zamanida değil
Ne katiyorsuniz çilek kivi filan mı ?
Gel kız valizini topla gel Hoşgeldin ben masal bir varım bir yooğum yok kız şaka buranın sabit müşterisiyim Migrenben nın yardımcı asistanı olcam yakındabeni neden davet etmediniz
Benimde kızz bayılırımmAboo gelin pastası en sevdiklerim
Ahh sorma telefonu ısırcam nerdeyseKızlar biyerlerim şişti trilice demeyin bana .
Ah kalbim...
Kız sen bütün kotayı o zaman doldurmuşsunBen görünce yiyemiyorum aslında bebekken biberon bile kullanmamışım bardakla içmişim lıkır lıkır ama şuan içemem
Anaa ASSOSyal im de mi katıldı onunkini görmedimSeninki dışı pembe olandı dimi süperdi inan ki ellerine kamerana sağlık yapmaktan çok o çekim zor geliyor bana ben oylayım yorum yapayım en güzeli
25Kiyamaaaam .
Yeme yeme
Yaş kaç acaba
sır değilse
25Kiyamaaaam .
Yeme yeme
Yaş kaç acaba
sır değilse
Ol la vallah yetişemiyomBende sanaaa
Hayırlı iftarlar dicem iftar kalmadı
Çilek yada muz canım kesin dene derim biz muz ile daha çok sevdik sanki tam hatırlayamadım geçen seneyi
Gel kız valizini topla gel Hoşgeldin ben masal bir varım bir yooğum yok kız şaka buranın sabit müşterisiyim Migrenben nın yardımcı asistanı olcam yakında
Benimde kızz bayılırımm
Ahh sorma telefonu ısırcam nerdeyse
Kız sen bütün kotayı o zaman doldurmuşsun
Anaa ASSOSyal im de mi katıldı onunkini görmedim
Hepiniz pro olmuşsunuz yaHadi ya soda iç
Kız gecen hafta bende işçi sınıfındaydım birden bi aydınlanma yaşadım bu hale geldimHepiniz pro olmuşsunuz ya
sende proymussun şuan farkedince sizler burjuva kendimi işçi gibi hissettim
Bu yarışma nerde ben bulamıyorum.Bende sanaaa
Hayırlı iftarlar dicem iftar kalmadı
Çilek yada muz canım kesin dene derim biz muz ile daha çok sevdik sanki tam hatırlayamadım geçen seneyi
Gel kız valizini topla gel Hoşgeldin ben masal bir varım bir yooğum yok kız şaka buranın sabit müşterisiyim Migrenben nın yardımcı asistanı olcam yakında
Benimde kızz bayılırımm
Ahh sorma telefonu ısırcam nerdeyse
Kız sen bütün kotayı o zaman doldurmuşsun
Anaa ASSOSyal im de mi katıldı onunkini görmedim