- 16 Aralık 2019
- 20.238
- 80.550
- 31
Demi resmin yanına nutella eklese kesin çağırırdınResimdekinden korkuyoruz ondan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demi resmin yanına nutella eklese kesin çağırırdınResimdekinden korkuyoruz ondan
Nutella fabrikasını üstüme yapsa ı ıhhhhDemi resmin yanına nutella eklese kesin çağırırdın
Ahahah gazoz içelim gelsin deAnacım zaten bana fazla fantazik gelir @HAbibte bana @renksizgokkusagi yetiyo sağolsun
Korkmayın o korkanın üstüne geliyor ben o yüzden ondan korkmuyoeum kovalıyorumResimdekinden korkuyoruz ondan
Ahahahah bi düşün gene deNutella fabrikasını üstüme yapsa ı ıhhhh
Nutellaya tav mı oluon aboooo oooooooDemi resmin yanına nutella eklese kesin çağırırdın
davşan gaç tazı govalaKorkmayın o korkanın üstüne geliyor ben o yüzden ondan korkmuyoeum kovalıyorum
Ben perpellacıyım nutellacı niloşNutellaya tav mı oluon aboooo ooooooo
Sen ona da tav olursun renkssizzzzz nerdesin kız elden. Gidiyorrrrr ahey aheyBen perpellacıyım nutellacı niloş
Ben istediğiniz saatte buradayımAyyy geldim. İftarımızı yaptım
Namazımı kıldım.
7 sayfa da Kuran-ı Kerim okudum.
Şimdi bulaşık yikama zamanı.
9 buçukta mi yapıyoruz kahve keyfini ? Migrenben Niloyatospikk
?
Kim ne zaman uygun olursa hayatım . Allah kabul etsin .Ayyy geldim. İftarımızı yaptım
Namazımı kıldım.
?
Yoksa o bana içirecek gazozudavşan gaç tazı govala
Olurum valla yalan yokSen ona da tav olursun renkssizzzzz nerdesin kız elden. Gidiyorrrrr ahey ahey
Kahve içerken dinleyecegimiz şarkı da benden gelsin hepinize
Bütün kızlar toplandık
Nurcum topik karıştı bunlari diğer topikte yazacaktin kaçim deme ordan yakalarım ben suan kahveyi içiyorum resim atmayım benim tlfnu kız aldı eski telefonumdan giriyorum resmi sabağa anca yüklerAyyy geldim. İftarımızı yaptım
Namazımı kıldım.
?
Birleştirek bütün ortak topikleriNurcum topik karıştı bunlari diğer topikte yazacaktin kaçim deme ordan yakalarım ben suan kahveyi içiyorum resim atmayım benim tlfnu kız aldı eski telefonumdan giriyorum resmi sabağa anca yükler
Haydiii yidiklerimizi eritekkkkk kalkın oturmaya mı geldddiiiiiiiiiiikkkk lo lo loooooo @HAbibte @ASSOSyal Niloyatospikk @Masalimsensin bebeklinick i p e k @Zerre Minnosprenses @renksizgokkusagi cevizli tarcinli kek @Rya3592 @PeRRieR @LaRisaCca @H M @Busee95 (unuttuklarımı ekleyin la )