- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Ohh süper bir gün seni bekliyor o zamanBen bugün enerjiğim. Öğlen arkadaşlarımla dışarı çıkmayı planlıyorum. Alışveriş yapmam gerek. Mutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh süper bir gün seni bekliyor o zamanBen bugün enerjiğim. Öğlen arkadaşlarımla dışarı çıkmayı planlıyorum. Alışveriş yapmam gerek. Mutluyum
Evet evet. Bir süredir kendime bir şey almamıştım.Ohh süper bir gün seni bekliyor o zaman
Neden kapatma ihtiyaci duydun gulum?Canım bi bakabilir misin benim profilim açık mı kapalı mı kapatmaya çalışıyom
Sevindim senin adina bol bol guneslenBen bugün enerjiğim. Öğlen arkadaşlarımla dışarı çıkmayı planlıyorum. Alışveriş yapmam gerek. Mutluyum
Ne bilim değişiklik olsun dedimNeden kapatma ihtiyaci duydun gulum?
Gerci benim de bi ara baya kapali kalmisti
Seni cilgin, seni hinzirNe bilim değişiklik olsun dedim
Avcunu yalar bugün sadece kendime çalışıcamSevindim senin adina bol bol guneslen
Ne kadar çılgın zevklerin varNe bilim değişiklik olsun dedim
Ayy bugün hiç enercim yoğğBen egzersizler kaynakli dayak yemis gibi hissettiren kas agrilari ile kendimi "hıyyyaaaaaa" diye zar sor oturdugum yerden kaldiriyorum ama is de yapmam lazim. Sanirim 1 gibi baslarim, 1 saatte biter. Yemek konusu canimi skiyor artik keske yerime yemek yapan biri olsa temizlik bende olsa tek
Guneslen dedim kiz gunes al yani D vitaminisenin gunesten bahsetmedim. Kendine calis tabikisiAvcunu yalar bugün sadece kendime çalışıcam
AncakNe kadar çılgın zevklerin var
Su kadar cilgin olsak yeter beeNe kadar çılgın zevklerin var
Egzersize yeni başlayınca öyle oluyor ya çok kötü o Annem hep ne yemek yapacağına karar vermek yemek pişirmekten daha zor der.Ben egzersizler kaynakli dayak yemis gibi hissettiren kas agrilari ile kendimi "hıyyyaaaaaa" diye zar sor oturdugum yerden kaldiriyorum ama is de yapmam lazim. Sanirim 1 gibi baslarim, 1 saatte biter. Yemek konusu canimi skiyor artik keske yerime yemek yapan biri olsa temizlik bende olsa tek
Hadi sende kapat o zman bi çılgınlık yapSu kadar cilgin olsak yeter bee
Kesinlikle doğru söylüyo annenEgzersize yeni başlayınca öyle oluyor ya çok kötü o Annem hep ne yemek yapacağına karar vermek yemek pişirmekten daha zor der.
Bana da yapsan keşkeAcilen kahve icmeliyim
Daha kötüsünü söyleyeyim, geçen güneş kremi olarak ne kullandığımı soran arkadaşıma "Henüz Güneş'e krem almak için çok erken," dedim.Guneslen dedim kiz gunes al yani D vitaminisenin gunesten bahsetmedim. Kendine calis tabikisi