- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde o eski ramazanlaaaaarSağol kuzum Allah razı olsun
Bendeee bayılırım bulgur pilavına kız biz çocukken sahurda bulgur pilavı ve komposto ile açılış yapardık sonra çay faslına geçerdik off ne ne güzeldi o sahurlar
Kızz yarışmada mısın senn anaa off tatlıların hepsi bi efsane ya
Hadi bakalım bol şans off ya bunların hepsi pro oldu art arda yazıyor bende Oppss Oppss OppssEvet canım
AhahahahhahajHadi bakalım bol şans off ya bunların hepsi pro oldu art arda yazıyor bende Oppss Oppss Oppss
Vallahi öyle ama temizlemeskte olmaz evi başıboş bırakınca artık insan temizleyemiyorBitmiiiiiiiiiiii kafayı yedim vallahi artık. Bi odayı temizleyip diğerine geçiyorum arkamı döndüğüm eski haline dönmüş
Bırakmıyom zatenVallahi öyle ama temizlemeskte olmaz evi başıboş bırakınca artık insan temizleyemiyor
Bende yapıcam üşeniyorum kalkmaya yerimden kolay gelsin kuzuAllah'a şükür bugün temizlik yapıyorum sabahtan beri oturmadim valla
Ohhh miss,keyif yapBende balkonları yıkadım geldim miss gibi oldu
Ayyy bi de o vardı dimiii, ne sinir olurdum yaa hızımı alip yazamazdim hep durduruldu sende ins olursun kuzu, oy vermeye devam et yada gel yarışmaya katılHadi bakalım bol şans off ya bunların hepsi pro oldu art arda yazıyor bende Oppss Oppss Oppss
Sana yardım edecek kimse yok mu cnm sen biraz dinlensenBırakmıyom zaten
Yok canım çoğunluğun içinde tek olanlardanımSana yardım edecek kimse yok mu cnm sen biraz dinlensen
Bu defa tatlı oyları zorlayacak beni ya bir tatlı sever derneği başkanı olarak nası karar vereyim üstelik 2 hakkım varAyyy bi de o vardı dimiii, ne sinir olurdum yaa hızımı alip yazamazdim hep durduruldu sende ins olursun kuzu, oy vermeye devam et yada gel yarışmaya katıl
Çok heyecanlııı acaba ne yaptıTatlım hazır şimdi dolapta beklesin biraz
Artık yarına görürüzBu defa tatlı oyları zorlayacak beni ya bir tatlı sever derneği başkanı olarak nası karar vereyim üstelik 2 hakkım var
Çok heyecanlııı acaba ne yaptı
Akşama hazır olur diyordu akşam atacak herhaldeArtık yarına görürüz
Heyecan yaptımAkşama hazır olur diyordu akşam atacak herhalde
Bekleyin ve görünBu defa tatlı oyları zorlayacak beni ya bir tatlı sever derneği başkanı olarak nası karar vereyim üstelik 2 hakkım var
1 saate kadar atarım kızlarHeyecan yaptım
Bende çok severim tatlıyı yaaaBu defa tatlı oyları zorlayacak beni ya bir tatlı sever derneği başkanı olarak nası karar vereyim üstelik 2 hakkım var
Tatlı sevmeyenlere çok şaşırıyom bem zatenBende çok severim tatlıyı yaaa