Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Du bakalım kafasındaki yeni soruyu merak ediyom şuanhep onun yüzüne
O zamaaan a.selaaaaaaaaaağğmmmSelaaaaaaammmmmmmmm dememişim
Bi soru daha sorarsa atarın onu gruptan gece gece nerden gelsiyse aklına tövbe yarebbiiiDu bakalım kafasındaki yeni soruyu merak ediyom şuan
Gelir gideriz böyle bişiy düşünmemiştikBi soru daha sorarsa atarın onu gruptan gece gece nerden gelsiyse aklına tövbe yarebbiii
Ahahabbaah ben konuyu açarken bile aklıma gelmedi uleeyyynGelir gideriz böyle bişiy düşünmemiştik
Yazık ablası kovmaBi soru daha sorarsa atarın onu gruptan gece gece nerden gelsiyse aklına tövbe yarebbiii
Ben pırasayla şiveydiz yapıcam yanına pilavYemek fikri verin bakım bana bu gün yapayım sahursuzum vallah iftara güzel yemek yapalım temizlik yapıyoruz annem yine durmadı
Neyse minnoş sana dua etsin bebeklinick şaka bi yana hakkaten la nerden de geldi aklınaYazık ablası kovma
Sen tatlını yapsana kuzuuuuYemek fikri verin bakım bana bu gün yapayım sahursuzum vallah iftara güzel yemek yapalım temizlik yapıyoruz annem yine durmadı
Ayy bulguru bende çok severim yaaSen tatlımı yapsana kuzuuuu
Bulgur pilavı yap çok severim
Her gun yiyebilirim yaa her türlüsünü beybiAyy bulguru bende çok severim yaa
Bende hiç sevmem bulgur pilavıSen tatlını yapsana kuzuuuu
Bulgur pilavı yap çok severim
Aynen vallahi ya oyHer gun yiyebilirim yaa her türlüsünü beybi
Yarışmada mısın gene canımBende hiç sevmem bulgur pilavı
Tatlı mı yapcam temizlik bitince
Neyse sen tatlıyı yap donsun beybiBende hiç sevmem bulgur pilavı
Tatlı mı yapcam temizlik bitince
Heee yarışacak ballı lokma yapsa da görsekYarışmada mısın gene canım
Tamam canımNeyse sen tatlıyı yap donsun beybi
Evet canım tatlı yapıcam geç kaldım yarın son temizlik bitti şimdi yapya başlıca zaten çabuk donarYarışmada mısın gene canım