- 26 Ocak 2021
- 1.248
- 7.618
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah güç kuvvet versinKizlar hakkınızı helal edin ben ölüyorum susuzluktan
Deme öyle kız az kaldı hadi ramazanı küstürmeleyimKizlar hakkınızı helal edin ben ölüyorum susuzluktan
Yok canım aynı sadece bu gün iyi misin diye mesaj atmış bende iyiyim dedim iyi ol demiş o kadar canımNişanlın ne yapıyor araniz tamamen düzeldi mi minnoş?
Kız ben sahur bile yapmadım da susamadım bile bu gün temizlik yemek derken daha bir de tatlı hazırladık yarışmaya ooooo heeçmen ölmeKizlar hakkınızı helal edin ben ölüyorum susuzluktan
Pınar labneli yarışma mi ?Kız ben sahur bile yapmadım da susamadım bile bu gün temizlik yemek derken daha bir de tatlı hazırladık yarışmaya ooooo heeçmen ölme
Güllaç mı kim kız ben görmedimPınar labneli yarışma mi ?
Sırf yarışma var diye mi birisi gullaca labne peyniri katmış ay .
Çok şaşırdım da
Az kaldı kuzumAz kaldıı
Aa hiç duymadım ama olur mu ki yaPınar labneli yarışma mi ?
Sırf yarışma var diye mi birisi gullaca labne peyniri katmış ay .
Çok şaşırdım da
Güllaç mı kim kız ben görmedim
Yeni gördüm ama labne yakışır çok tatlı tuzlu birşey değil yağ gibi neden olmasın ama ben güllaç sevmem sütten nefret ediyorumTatlı Tarifi - Güllaç
Selamlar hanımlar 🤗🥰 Ramazan ayında en çok sevilen ve yapılan tatlıların başında gelen güllaç, hafif bir tatlı olması itibarıyla mideyi yormaz, görselliği ile sofraları süsler 😊 Osmanlı saray mutfağında ramazan aylarında baş tacı edilen güllacın adı içine eklenen gül suyundan geliyor. İlk...www.kadinlarkulubu.com
Aynen güzel yapmışAma güzel süslenmiş Allah var
Sen hangi yarışma için tatlı yaptın pekiiiYeni gördüm ama labne yakışır çok tatlı tuzlu birşey değil yağ gibi neden olmasın ama ben güllaç sevmem sütten nefret ediyorum
Kızz sevilmez mi Ayy ben bayılırım. Ama her marka güzel olmuyor bi marka vardı onunkini yapıyoruz biz arasına da meyve koyunca hele off offYeni gördüm ama labne yakışır çok tatlı tuzlu birşey değil yağ gibi neden olmasın ama ben güllaç sevmem sütten nefret ediyorum
Yorum bile yaptımmmAynen güzel yapmış
O yarışma için tarifi mi söylemem yasak canımSen hangi yarışma için tatlı yaptın pekiii
Bilmiyorum çok susadım valla sabahtan beri beş yaş altı üç çocuk peşinden koşuyorum bayilmadigima sukrediyomKız ben sahur bile yapmadım da susamadım bile bu gün temizlik yemek derken daha bir de tatlı hazırladık yarışmaya ooooo heeçmen ölme
Güllavı hangi marka alıyorsun canımm hiç denemedim sütlü olduğu için yiyememKızz sevilmez mi Ayy ben bayılırım. Ama her marka güzel olmuyor bi marka vardı onunkini yapıyoruz biz arasına da meyve koyunca hele off off
Yorum bile yaptımmm