- 16 Aralık 2019
- 20.220
- 80.478
- 31
Başarılar ikinize de ne yapcen bakemEvet canım tatlı yapıcam geç kaldım yarın son temizlik bitti şimdi yapya başlıca zaten çabuk donar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başarılar ikinize de ne yapcen bakemEvet canım tatlı yapıcam geç kaldım yarın son temizlik bitti şimdi yapya başlıca zaten çabuk donar
Aleyküm selam nasılsın canımSelaaaaaaammmmmmmmm dememişim
Aynen nalin çok severimmBulgur pilavı sevilmez mi hic et suyuna sebzeli pişirin harika oluyor vallahi
Yasak söyleyememBaşarılar ikinize de ne yapcen bakem
Ben sadece domateslisini severimBulgur pilavı sevilmez mi hic et suyuna sebzeli pişirin harika oluyor vallahi
Her türlü yirim affı yooğBen sadece domateslisini severim
Ayy ne yapcan kız valla çatladım şimdi bugün paylaş barimEvet canım tatlı yapıcam geç kaldım yarın son temizlik bitti şimdi yapya başlıca zaten çabuk donar
Sağol kuzum alllah razı olsun mecbur paylaşacak göreceğizBaşarılar ikinize de ne yapcen bakem
Iyiyim kuzum şükür sen nasılsınAleyküm selam nasılsın canım
Nohutta koyuyorum ben icine çok yakışıyorBulgur pilavı sevilmez mi hic et suyuna sebzeli pişirin harika oluyor vallahi
Şimdi yapıcam akşam paylaşırım inşallah kuzummmAyy ne yapcan kız valla çatladım şimdi bugün paylaş barim
Ins kuzum kolay gelsin, sorunsuz hallolsun inş ❤Şimdi yapıcam akşam paylaşırım inşallah kuzummm
Allah'a şükür bugün temizlik yapıyorum sabahtan beri oturmadim vallaIyiyim kuzum şükür sen nasılsın
Sağol kuzum Allah razı olsunAllah rahmet eylesin masalim mekani cennet olsun
Bendeee bayılırım bulgur pilavına kız biz çocukken sahurda bulgur pilavı ve komposto ile açılış yapardık sonra çay faslına geçerdik off ne ne güzeldi o sahurlarHer türlü yirim affı yooğ
Kızz yarışmada mısın senn anaa off tatlıların hepsi bi efsane yaŞimdi yapıcam akşam paylaşırım inşallah kuzummm
İnşAllah kuzumIns kuzum kolay gelsin, sorunsuz hallolsun inş ❤
Bitmiiiiiiiiiiii kafayı yedim vallahi artık. Bi odayı temizleyip diğerine geçiyorum arkamı döndüğüm eski haline dönmüşAllah'a şükür bugün temizlik yapıyorum sabahtan beri oturmadim valla
Evet canımSağol kuzum Allah razı olsun
Bendeee bayılırım bulgur pilavına kız biz çocukken sahurda bulgur pilavı ve komposto ile açılış yapardık sonra çay faslına geçerdik off ne ne güzeldi o sahurlar
Kızz yarışmada mısın senn anaa off tatlıların hepsi bi efsane ya
Bende balkonları yıkadım geldim miss gibi olduAllah'a şükür bugün temizlik yapıyorum sabahtan beri oturmadim valla