- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
İnatmı bilmiyorum ama ben gittikçe uzaklaşıyorumAynen ya yazık anneler üzülüyo. Hayır bi de neyin inadını tutuyosa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnatmı bilmiyorum ama ben gittikçe uzaklaşıyorumAynen ya yazık anneler üzülüyo. Hayır bi de neyin inadını tutuyosa
Böyle yaparsa olacağı bu. Hani amaç ne?Ergen misin abi? Gel konuş derdin neyseİnatmı bilmiyorum ama ben gittikçe uzaklaşıyorum
Bence beyin özürlü kendisi bilir kaybedeceğim birşey yok benimBöyle yaparsa olacağı bu. Hani amaç ne?Ergen misin abi? Gel konuş derdin neyse
Ah kuzum yaaa .Bence beyin özürlü kendisi bilir kaybedeceğim birşey yok benim
Ben keşke nişanlamasaydım o kadar aptallık ettim ki neden kabul ettim daha 1 senedir hayayımdaydıAh kuzum yaaa .
Senin bi suçun yok ki. Yaşanması gerekiyomuş yaşadın . İnşallah düzelir herşey hayatında keşkelere yer kalmazBen keşke nişanlamasaydım o kadar aptallık ettim ki neden kabul ettim daha 1 senedir hayayımdaydı
Canımı çok sıkıyor umarım düzelirSenin bi suçun yok ki. Yaşanması gerekiyomuş yaşadın . İnşallah düzelir herşey hayatında keşkelere yer kalmaz
İnşallah canımCanımı çok sıkıyor umarım düzelir
Sağol kuzum Allah razı olsunAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım
Tüh yaa kuzum Rabbim dayanma gücü versinYaaaaa uyuya kalmışım sahura kalmadık yaa
Allah razı olsun canım sağolBaşın sağolsun canım
Diyorum ki bu grup Nerden çıktı ne zaman girmişimbebeklinick in kafası karışmış gece gece bende değişim dedim
Şaşırtmayı severimSağol kuzum Allah razı olsun
Tüh yaa kuzum Rabbim dayanma gücü versin
Allah razı olsun canım sağol
Diyorum ki bu grup Nerden çıktı ne zaman girmişim
53 dk rotarınan geldım amma oda olur artık coluk cocuk sahabıyıkPeRRieR yakaladım seniii gu mornig
Çoluk çocuk dedin göynümğ aldın çünkü aynı şeyden bende de var ossun hoş geldin53 dk rotarınan geldım amma oda olur artık coluk cocuk sahabıyık
Ben bişey yapmicam bi ev süpürsem yeter bööönAyy bugun temızlık yapacam su cayımı ıcımde hele
Allah rahmet eylesin masalim mekani cennet olsunTeyzem vefat etti de kuzum öyle işte
GünaayyydınnG Ü N O
süüüpppprrrrrriiiiizzzKız ne olmuş bu grubun ismine
Nerdeain la senGeldim la geldim Selaaaaaam herkeşlereee
hep onun yüzüneEneem süpraayyzzz diye buna derim yattik kalktik isim değişmiş hep bebeklinick in beyin yakan soruları dimeeeee Migrenben