- 26 Ocak 2021
- 1.248
- 7.618
- 25
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canımTeyzem vefat etti de kuzum öyle işte
Kızz bugün çok yanar miden Allah yardımcın olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canımTeyzem vefat etti de kuzum öyle işte
Yaa ne güzel düşünmüşler kız öğrencilere yardım ha ah kalbimi biraktimYanılıyorsun beybi, istersen 50 lira verip pro uye olabilirsin. Yurt dışı ile alakasi yok .bu paralar ile kiz öğrencılere yardim yapılıyor. Birde istersen yemek yarışmasına katılıp kazanabilirsin. Oy verince de onlar arasından seçilip proluk veriliyo her yarışmada
Aynen çok anlamlı bir şey bu çok ince bir düşünce ❤Yaa ne güzel düşünmüşler kız öğrencilere yardım ha ah kalbimi biraktim
Tobe bismillah zabah zabah dur kız yeni niyetlendik beynimizi sarsmaBu topik başlığı
'Gelin kızlar' sohbete manasında mi
Gelin kızlar sohbete mi direkt
Yine saçma sapan takmış durumdayım
Iyi uykular canım benim allah rahatlık versin ❤Haydi kizlar hepinize iyi uykular benimkiler uyanmadan bı iki saat uyuyun surda
Cevap veriyorum BBu topik başlığı
Sağol canimmmIyi uykular canım benim allah rahatlık versin ❤
Gunaydinnnn sizlere .Cevap veriyorum B
Yaaaaa uyuya kalmışım sahura kalmadık yaaMinnosprenses minnoş niye yok ki
Şöyle o haydiiii gelin kızlar sohbetteeeeeBu topik başlığı
Yok valla zorla kalktım sahuraHiç uyumadım kuzu geç kalırım diye korktum senin ilk sahurun sen heyecanlısindır şımdı beybi
Bende hiç kalkamadım uyuya kalmışımYok valla zorla kalktım sahura
Alarm kurdum kalktım yoksa bende kalkamazdım bebekte emziriyorum dün bol su içtim hazırlıklı geldimBende hiç kalkamadım uyuya kalmışım
Hala öyleyim canım pek değişen bir şey yok yaniAlarm kurdum kalktım yoksa bende kalkamazdım bebekte emziriyorum dün bol su içtim hazırlıklı geldim
Sen nasıl oldun depresyona girmiştin nrrdeyse
Şans diliyorum üzgünümHala öyleyim canım pek değişen bir şey yok yani
Artık umursamamaya çalışıyorum değer gördüğüm kadar değer veririm Allah sonumuzu hayır etsinŞans diliyorum üzgünüm
Başın sağolsun canımTeyzem vefat etti de kuzum öyle işte
Kız su ayran çay soda dondurma öldüm bendeValla farkedemedim bian baktım'anam hareket edemiyorum'