- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Hiç sormaEn iyisi canım bende arada bakıyorum işte
Aynen o benim
İyi ki çevirdiler yoksa güme gidiyorduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç sormaEn iyisi canım bende arada bakıyorum işte
Aynen o benim
Sen durumlara bi bak hele görcen olayıYavrum tutun acık şu çenenizi
Manyak çoookkkÖff,ne manyaklar var dünyada
Çok şükür canım, ondan mı gözükmedinOyy bir bardak suyla bedenime can geldi
Aynen canım ya uykusuzluktan dün gece camış gibi uyumuşum . Sahura kalkamadık . Sahursuz tuttunca leyla leyla gezdimÇok şükür canım, ondan mı gözükmedin
Bildiğin muhabbet dönüyo şuan herkes bunu bekliyomus zaar memnun oldum mervetooEn iyisi canım bende arada bakıyorum işte
Aynen o benim
Hahah herkes bi yerlerini mi yaptırıyor kız 2 memito da ben alsamBildiğin muhabbet dönüyo şuan herkes bunu bekliyomus zaar memnun oldum mervetoo
Illa bi kere kaliniyo ramazanda canım, bu da bize ders olsun zor geçmiştir bilirim bitti şükürA
Aynen canım ya uykusuzluktan dün gece camış gibi uyumuşum . Sahura kalkamadık . Sahursuz tuttunca leyla leyla gezdim
Dene şansınıHahah herkes bi yerlerini mi yaptırıyor kız 2 memito da ben alsam
Aynen canım bi gece öncesi 1 saat uyudum sadece kızım hiç uyumadı. Ondan mütevellit nasıl yattıysam artıkIlla bi kere kaliniyo ramazanda canım, bu da bize ders olsun zor geçmiştir bilirim bitti şükür
Neyse bu gece yulaflı omlet yenir artık, uykuda alındı hazırAynen canım bi gece öncesi 1 saat uyudum sadece kızım hiç uyumadı. Ondan mütevellit nasıl yattıysam artık
İnşallah bacım elinin artığı yulaflı omketi yapsam mı diye düşündürecek şeyler var baklava poğaca milföy börek ooyy ben ölem atın toprak üstümeee üstümeeee üstüme aman aman üstüme ama 4 günde 2 kilo vermişim nasıl olduysa yemek den çok su içiyom zaar ondanNeyse bu gece yulaflı omlet yenir artık, uykuda alındı hazır
Evet canımMerve masalım mi
Ben bişe yazmam gariAz önce yeni bir üye gelmiş ve göğüsleri küçükmüş ve ameliyatsız bir çözüm istiyormuş. Bu yeni üyeler de bir tuhaflık var
Abooo söyleyecek çok şey var da demeyceeeeğğmmAz önce yeni bir üye gelmiş ve göğüsleri küçükmüş ve ameliyatsız bir çözüm istiyormuş. Bu yeni üyeler de bir tuhaflık var
Kız sen hani bir şey demiyordunhemen gidip yazmışsınevlenince gerçekten büyüyor mu çevremden hep duyuyorum ablamlara da sordum ama öyle birşey yok dedilerAbooo söyleyecek çok şey var da demeyceeeeğğmm
Bundan bende istiyorum yaaaİnşallah bacım elinin artığı yulaflı omketi yapsam mı diye düşündürecek şeyler var baklava poğaca milföy börek ooyy ben ölem atın toprak üstümeee üstümeeee üstüme aman aman üstüme ama 4 günde 2 kilo vermişim nasıl olduysa yemek den çok su içiyom zaar ondan
Zencefil çayı içiyorum belkş de onun faydası oldu.Bundan bende istiyorum yaaa
Bende sadece zencefil içiyorum canımZencefil çayı içiyorum belkş de onun faydası oldu.
Yarım çay k. Zencefil
Yarım ç.k karabiber
3 karanfil
Tarçın
Yarım limon
Bir tutam biberiye
Bir tatlı kaşığı yeşil çay demleyip yemekten sonra 1 kupa içiyom. Ama belki de vücuttaki su gidiyo bilmiyom. Sporu bırakınca bu çaya başladım 4 gündür