- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
O nasıl oluyormuşSosyal medya detoksu yapmaya karar verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O nasıl oluyormuşSosyal medya detoksu yapmaya karar verdim
Aaaa neden ki kuzumO nedenle bir süre buralarda olmayacağım. Kendinize iyi bakın.
Bir süre hiç sosyal medya kullanmayacağım.O nasıl oluyormuş
Yeşil çay da olur mu :)Kızlaaar gelin artık buradan devam edelim. Müsait olan, kahvesini sütünü çayını alan gelsin
Erken dön lütfenBir süre hiç sosyal medya kullanmayacağım.
Çayın her türlüsü olurYeşil çay da olur mu :)
Çok fazla sosyal medyada zaman geçirdiğimi ve bunun benim enerjimi çok emdiğini fark ettim. Dopamin detoksu denemek istiyorum bir de bakalım nasıl olacak.Aaaa neden ki kuzum
Dene bakalım canımÇok fazla sosyal medyada zaman geçirdiğimi ve bunun benim enerjimi çok emdiğini fark ettim. Dopamin detoksu denemek istiyorum bir de bakalım nasıl olacak.
Olur olur burda herşey mübahYeşil çay da olur mu :)
Oooff hem de ne sevmek. Ağzımın suyu akar bacısı buralar göl olur sel olurNe guluon canisi Migrenben baklava seversin gosteririm
O alt karinin ben ta..Ben uzun zamandır yapıyom. Popo toparlandı. Bacak inceldi . Üst orta göbüş gitti bi alt göbüş kaldı baya belli ediyo kendini . Yan karın kasları da düzelmeye başladı. Ama haalaaaa fazlam var
Üüff hiç söyleme çok zorlanıyorum yaparken. Ben bir gün plates bir gün leslie yapıyorum. Ve diyet tabiki kaçamaklar oluyo. Bi de ben şeyi anlamıyom. Mezurayla ölçüyorum 1 cm falan da olsa incelme var ama tartıda eksilme yokO alt karinin ben ta..
O cok zor bacim cok zor ben sifir bedendim bi ara bu boya 58 kiloydum dusun karnim kasliydi yine de alt gobus hafif de olsa vardi gitmiyo o nalet sey! Cok zor ve alt karin egzersizleri de inanilmaz aci verici
Kas yapıyordur sıkılaşıyordurÜüff hiç söyleme çok zorlanıyorum yaparken. Ben bir gün plates bir gün leslie yapıyorum. Ve diyet tabiki kaçamaklar oluyo. Bi de ben şeyi anlamıyom. Mezurayla ölçüyorum 1 cm falan da olsa incelme var ama tartıda eksilme yok
Akşam oldu ya şimdi herkes kocisinin yamacında TV keyfisi yapıyordurNerelerdesiniz
Heee bi de böööğün kırmızı oda varAkşam oldu ya şimdi herkes kocisinin yamacında TV keyfisi yapıyordur
Bende uzun zamandır izlemedim ya ama çok seviyorum farklı bi bakış açısı getiriyor insanaHeee bi de böööğün kırmızı oda var