- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 33
Amin hayırlı kandillerHayırlı kandiller diliyorum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hayırlı kandillerHayırlı kandiller diliyorum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Bilmem ki belki dğer kızlar yapmıştır ben yapmadımKandil simidi yapan oldu mu?
Ben çok severim. Zor bir şey mi acaba denemek istiyorum da?Bilmem ki belki dğer kızlar yapmıştır ben yapmadım
Valla bilmiyom ama sanmam zor olduğunu kızlar gelsin de soralım . Yada nefisyemektarifleri diye bi site var orda hep denenmiş tarifler oluyo ben genelde ordan bakıyomBen çok severim. Zor bir şey mi acaba denemek istiyorum da?
Gerçi benim tembel olmam gibi bir faktör de varValla bilmiyom ama sanmam zor olduğunu kızlar gelsin de soralım . Yada nefisyemektarifleri diye bi site var orda hep denenmiş tarifler oluyo ben genelde ordan bakıyom
Günaydın hayırlı kandillerGunaydin bebiklerim
Hayirli kandiller hepinize❤
Ben de işte o yarım saatte beş altı kere mutfaktan salona oradan yatak odasına geçtim. Verimli bir yarım saat oldu.Kalk kız kalk yatım saatlik iş yap da gel
Ben bugün enerjiğim. Öğlen arkadaşlarımla dışarı çıkmayı planlıyorum. Alışveriş yapmam gerek. MutluyumNasılsınız kızlar
Oohh ne güzel bende huysuz uyandım bugünBen bugün enerjiğim. Öğlen arkadaşlarımla dışarı çıkmayı planlıyorum. Alışveriş yapmam gerek. Mutluyum
Çok mu erken uyandırdılar bugünOohh ne güzel bende huysuz uyandım bugün
Gece nerdeyse hiç yatmadık desek daha doğru olurÇok mu erken uyandırdılar bugün
Canım bi bakabilir misin benim profilim açık mı kapalı mı kapatmaya çalışıyomÇok mu erken uyandırdılar bugün
KapalıCanım bi bakabilir misin benim profilim açık mı kapalı mı kapatmaya çalışıyom
Teşekkürler canımKapalı
Bende yapmadım hatta hiç denemedimValla bilmiyom ama sanmam zor olduğunu kızlar gelsin de soralım . Yada nefisyemektarifleri diye bi site var orda hep denenmiş tarifler oluyo ben genelde ordan bakıyom