- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Bian panikle saate baktım geç mi kaldım diyeBen cok sey yaptim yemeklerim hazir; kuslar temizlendi, salon toparlandi, camasir asildi vs. Bi cay icem kendime gelem su yemek pisse de keyof time baslasa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bian panikle saate baktım geç mi kaldım diyeBen cok sey yaptim yemeklerim hazir; kuslar temizlendi, salon toparlandi, camasir asildi vs. Bi cay icem kendime gelem su yemek pisse de keyof time baslasa
Yok yok relax ben erken kalktim normalde bitmeliydi islerim ama iste biraz agirdim bugunBian panikle saate baktım geç mi kaldım diye
Sağol canımBunlar beni azdiriyo kalkip ben de ugrasacam halim olsa hemen yapacam ama yok
eline saglik dutumm
Yok yok relax ben erken kalktim normalde bitmeliydi islerim ama iste biraz agirdim bugun
Balıkesir, Ayvalık
ayvalık güzeli yaniBalıkesir, Ayvalık
Yaptım şimdiyemekler yapıldı mı kızlar
Ayvalık güzeli mi onu bilemem ama Ayvalık çok güzelayvalık güzeli yani
Kısmet olmadı gezmek bakalımAyvalık güzeli mi onu bilemem ama Ayvalık çok güzel
Neler pişirdiniz efendimYaptım şimdi
Balayı belkiKısmet olmadı gezmek bakalım
İzmire gitmek istiyorum balayına zor ikna ettimBalayı belki
İzmir de güzel. Ben de Ayvalık'a gidemedim uzun süredir.İzmire gitmek istiyorum balayına zor ikna ettim
İzmir hayalim geze geze gelicez öyle konuştuk bakalımİzmir de güzel. Ben de Ayvalık'a gidemedim uzun süredir.
Türlü tava yaptım canımNeler pişirdiniz efendim
Afiyet olsun canımTürlü tava yaptım canım
O nedenle bir süre buralarda olmayacağım. Kendinize iyi bakın.Sosyal medya detoksu yapmaya karar verdim