- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Oyy en çok neyi seviyorlarsa onu gönder annesiUyudular uyandilar aciktik teyzoş
He ya uyumusum az kuzum
Cinsiyetleri belli olmadı dimi daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy en çok neyi seviyorlarsa onu gönder annesiUyudular uyandilar aciktik teyzoş
He ya uyumusum az kuzum
Ohooooo koca kizlar onlar artik teyzesi cinsiyeti ogreneli aylar olduOyy en çok neyi seviyorlarsa onu gönder annesi
Cinsiyetleri belli olmadı dimi daha
Benimde merakım aşerir (Dipnot: ben değil)Aaaaa hayirrr canim ceker aşveririm valla bekliyom banada soyleeee bananee bananee
Senin biy atmis yedini yeyim bennnnBen de işte biy altmış yediyim abya
Allah mi soyletio kiz agajahahahHaaa
İşte dört çocuk kafamda nasıl yer ettiyse
Yaa ben kaçırdım sanırım orayı ayy sağlıkla sıhhatle gelsinler yaOhooooo koca kizlar onlar artik teyzesi cinsiyeti ogreneli aylar oldu
Eline saglik bacim yolla annem cay koymus yemek pissin gidem icem hopur hopur
Açılmıyor değil miOlmamis minnosum ama olsn zevkli bi parca her zmnki gibi
Amin kuzum allah razi olsun rabbim dileyen isteyen herkese kolay yoldan nasip etsinYaa ben kaçırdım sanırım orayı ayy sağlıkla sıhhatle gelsinler ya
Allah değil başka biri deAllah mi soyletio kiz agajahahah
Bunlar beni azdiriyo kalkip ben de ugrasacam halim olsa hemen yapacam ama yokEki Görüntüle 2810400
Bende yaptım
Yok kuşumAçılmıyor değil mi
Senin herif niyeti bozmus ahabznahsvsvAllah değil başka biri de
Bende akşam yapıcam birşeyler yarın kandil komşucuklara dağıtırımBunlar beni azdiriyo kalkip ben de ugrasacam halim olsa hemen yapacam ama yok
eline saglik dutumm
Şansını zorlarsa mesela ben de onu bozabilirimSenin herif niyeti bozmus ahabznahsvsv
Aminn Aminn milyonca kez Aminn çok amin hep AminnAmin kuzum allah razi olsun rabbim dileyen isteyen herkese kolay yoldan nasip etsin