- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Kimseye güvenilmez artık sosyal mecra hep böyle demkkiBende aslında fake takılıyom hemşo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimseye güvenilmez artık sosyal mecra hep böyle demkkiBende aslında fake takılıyom hemşo
Ya ne bilim cin çarpmışa döndümKimseye güvenilmez artık sosyal mecra hep böyle demkki
Hiç dikkat etmedim ben kedilerine. Sabah profiline bakarken aynı şeyi düşündüm aslında hep aynı fotolarmış. Kedileri başka birine atıyordu o da şok olmuşturBen kendisini hiç bilmiyorum. sadece şimdi herkes bişeyler yazmış girdim profiline baktım attığı kediler hep çok farklı hiç şüphelenmediniz mi evinde kaç kedi besleyebilir ki
Olaydan sonra burayı fark etmemiz pekiBende diyorum böyle bi konudan haberdar değilim nasıl yazmışım da bildirim gelmiş
Arkadaşlar Dut gerçektir, bakmayın böyle şaka yaptığına. Kendisine Karataş’ta bankalar caddesinde denk gelmiştim. Şöyle bir şeydi:Bende aslında fake takılıyom hemşo
Ama gerçekten dut benim aklımda böyle kaldı. Ben şahidimArkadaşlar Dut gerçektir, bakmayın böyle şaka yaptığına. Kendisine Karataş’ta bankalar caddesinde denk gelmiştim. Şöyle bir şeydi: Eki Görüntüle 3314419
GülerimMigrenben gülme kız
artık beleAy konu başlığı ne böyle
bak bak burası fake milletinin konsolosluk şubesiBen sık sık bakarım artık buraya kimler gelmiş diye
Bi fıs çamaşır suyu kokladım da geldim evet aşırı zengin kişilik olduğumdan bankalar civarında çok dolandığım doğrudur evet oraya yakın oturuyom evet ben safişArkadaşlar Dut gerçektir, bakmayın böyle şaka yaptığına. Kendisine Karataş’ta bankalar caddesinde denk gelmiştim. Şöyle bir şeydi: Eki Görüntüle 3314419
ahahha beni bilenler öyle biliyo zatenAma gerçekten dut benim aklımda böyle kaldı. Ben şahidim
Yaaa parem kimse o kadar hastalığına bişi demedi olabilir belki de denildi ama yaoıaln çok yanlış değil mi gelde inan insanlara artıkBen hastalığı konusunda yalan dediğini sanmıyorum ama bi foto atmış keşke yapmasaymış
Cidden sınırliyim suan konu baskayken baksa şeyler oluyor buda hoş değil
Başım oykebir ağrıyor ki dutum ,şok oldumKime inanacaz biz artık