Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Ben kendisini hiç bilmiyorum. sadece şimdi herkes bişeyler yazmış girdim profiline baktım attığı kediler hep çok farklı hiç şüphelenmediniz mi evinde kaç kedi besleyebilir ki 🙄
Hiç dikkat etmedim ben kedilerine. Sabah profiline bakarken aynı şeyi düşündüm aslında hep aynı fotolarmış. Kedileri başka birine atıyordu o da şok olmuştur

Dün geceden beride hiç girmemiş. Farklı bi profilden baktığına adım gibi eminim. Ay şuan tüm kadınlar külübü gözümde şüpheli :KK17:

Bende aslında fake takılıyom hemşo 🥳🥳
Arkadaşlar Dut gerçektir, bakmayın böyle şaka yaptığına. Kendisine Karataş’ta bankalar caddesinde denk gelmiştim. Şöyle bir şeydi:
1696834664411.jpeg

Gülerim 😂
Ay konu başlığı ne böyle :KK70:
🤣🤣 artık bele
Ben sık sık bakarım artık buraya kimler gelmiş diye 🤪
🤣 bak bak burası fake milletinin konsolosluk şubesi
Arkadaşlar Dut gerçektir, bakmayın böyle şaka yaptığına. Kendisine Karataş’ta bankalar caddesinde denk gelmiştim. Şöyle bir şeydi: Eki Görüntüle 3314419
Bi fıs çamaşır suyu kokladım da geldim 🤣🤣 evet aşırı zengin kişilik olduğumdan bankalar civarında çok dolandığım doğrudur evet oraya yakın oturuyom evet ben safiş

Ben hastalığı konusunda yalan dediğini sanmıyorum ama bi foto atmış keşke yapmasaymış

Cidden sınırliyim suan konu baskayken baksa şeyler oluyor buda hoş değil
Yaaa parem kimse o kadar hastalığına bişi demedi olabilir belki de denildi ama yaoıaln çok yanlış değil mi gelde inan insanlara artık

X