Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

ASSOSyal ASSOSyal balım canım bir tanecik kirazım iyi ki doğdun iyi ki varsın yeni yaşın sana tüm istediklerini tüm dileklerini gerçekleştirme fırsatı versin 💋mutlu huzurlu sağlıklı yıllar dilerim 💖❤️❣️
Canım minnoşum, çok teşekkür bitanecim 🤩😍🥰🍒🍒🍒🫶🫶🫶 beni herkes bugün çok mutlu etti💜🍒🍒🍒🍒🥳😘 çok seviyorum hepinizi 🍒🍒🫶🫶😘

ASSOSyal ASSOSyal sosyalimm kiraz gülümün doğum günüymüşşş😋😋😋
İyi ki doğdun canım benim sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı mutlu senelere inşallah 🥰🥰
Yüzün hep gülsün😁😁 hep musmutlu olasın💃💃
Yeni yaşın sana gönlündekilerin en güzelini getirsinnnn 🤑🤑😍😍🤩🤩
lau44-lau4.gif

budding-pop-happy-birthday.gif
Yaaaa canım kurbisim, tam sana göre kutlama🥰🤩😍🍒🍒🍒🫶 nasıl tatliiii 💜🫶🫶🍒🍒 çok teşekkür ederim canım kuzucum😍🍒🍒🍒🫶😘

Tahmin ettim aşkomm seviliyorsun her yer kirazlarla doluyor doğum günüsünde😍😍🥰🥰 sınav nasıldı balım 🥰
Canım kurbisim bende sizi çok seviyorum🫶🍒🍒 sayenizde harika bir gün geçirdim, çok mutlu oldum💜🤩😍🥰 hrpin8z iyi ki varsiniz canlar🤩😍🥰💜🍒🍒🍒🫶 sınavım idare eder, iyiydi. Kötü diyemem ama tabi daha iyi olabilirdi. İçim rahat, sınav anını yönetmek çok zor. Şuan aynı soruları çözsem daha iyi yapardım 🙈

Canım kurbisim bende sizi çok seviyorum🫶🍒🍒 sayenizde harika bir gün geçirdim, çok mutlu oldum💜🤩😍🥰 hrpin8z iyi ki varsiniz canlar🤩😍🥰💜🍒🍒🍒🫶 sınavım idare eder, iyiydi. Kötü diyemem ama tabi daha iyi olabilirdi. İçim rahat, sınav anını yönetmek çok zor. Şuan aynı soruları çözsem daha iyi yapardım 🙈
Sende iyi varsın Kiraz gülümnm🥰🥰
Of kuzum zaten o sınav anı çok başka oluyor. O heyecan stres. Ben okuduğumu da anlamıyorum 😅 inşallah sonucu beklediğinden daha güzel gelir kuzum Rabbim gönlünce versin 🥰🥰

X